Ontdek onze KORTINGEN

Jabra

Om de trainingservaring te verbeteren en te zorgen voor maximaal comfort tijdens het sporten, ontwerpt en produceert Jabra hoofdtelefoons van uitstekende kwaliteit met de nieuwste technologie van de markt.

Alles zien
Jabra

Top producten Jabra

Jabra categorieën

Waarom Jabra kopen?

Is gespecialiseerd in audiotechnologie en communicatie: met meer dan 145 jaar ervaring, garanderen de Jabra-hoofdtelefoons veel comfort, beschikken ze over de nieuwste draadloze technologie en hebben ze een elegant ontwerp en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Concentreert al haar inspanningen op de mensen: Jabra besteedt veel tijd aan het denken aan hoe mensen werken, leven en zich ontspannen en aan hoe de technologie dit allemaal gemakkelijker en leuker kan maken.

Heeft een sterke betrokkenheid met het milieu: Jabra is zich bewust van haar rol in de bescherming van het milieu, heeft de vaste wil om de voetprint die haar producten in de natuur achterlaten, te verminderen, en daarom is Jabra voortdurend op zoek naar methodes met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Bovendien voldoet men strikt aan de lokale en internationale regelgeving met betrekking tot het lage energieverbruik en het gebruik van veilige materialen.

Hun apparaten worden wereldwijd erkend: de headsets van Jabra worden wereldwijd erkend voor hun uitstekende kwaliteit en hun innovatief gebruik van technologie, dat het leven van de mensen gemakkelijker maakt.

Jabra

Geschiedenis van Jabra

1869: C. F. Tietgen creëert Great Northern Telegraph Company (GN). Gedurende 100 jaar heeft het haar bereik van haar activiteiten in de telegraafsector uitgebreid en tegen 1907 was het al een internationaal toonaangevend telegraafbedrijf. In 1969 heeft het haar honderdjarig bestaan gevierd met de opening van de verbinding Japan-Rusland.

1977: GN koopt het Deens bedrijf Danavox dat zich toelegt op de productie van hoofdtelefoons. Deze overname heeft de geschiedenis van GN veranderd.

1985: GN werd omgedoopt tot "GN Great Nordic" met als doel om een nieuwe groepsidentiteit te creëren die alle dochterondernemingen zou omvatten: GN Danavox, GN Nettest, GN Automatic, enz.

1986: GN besloot om de productie van de headsets van GN Danavox te verplaatsen naar een nieuwe telecommunicatie-afdeling. De nieuwe afdeling krijgt de naam "GN Netcom".

1987: het bedrijf beseft dat de toekomst bij de headsets ligt wanneer de verkopen van GN Netcom met 34% gestegen zijn. Dit zorgde ervoor dat 1987 hun beste jaar was in de geschiedenis.

2000: GN Netcom verworf Jabra, een toonaangevende fabrikant in de VS in handenvrije apparatuur voor mobiele telefoons.

2006: alle afdelingen van GN vestigden zich in hetzelfde gebouw.

2009: de headsets van GN werden wereldwijd op de markt gebracht met het merk Jabra. Door al haar activiteiten onder één merk samen te brengen, heeft Jabra haar positie als toonaangevende leverancier op de markt versterkt.

Jabra