terug
Isostar Creatine - 300g
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 21,08 € 20,01

Isostar Creatine - 300g

Aanbieding - 5%
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 21,08 € 20,01
Isostar Pure creatine. Aanbevolen voor korte, zeer intensieve oefeningen, in alle soorten sport. Creatine monohydraat 201549

Eigenschappen Isostar Creatine - 300g


 • Pure creatine: 100% creatinemonohydraat, 5 g/dosis, equivalent aan creatine tegen 4,4 g/dosis.
 • Kwaliteitszorg: het Creapure®-ingrediënt is het eerste kwaliteitsmerk voor creatine wereldwijd. Het werd geproduceerd door AlzChem AG in Duitsland en het combineert 3 essentiële voorwaarden voor de kwaliteit van creatinemonohydraat om de maximale effectiviteit en veiligheid te bereiken:
  -Zorgvuldige selectie van de grondstoffen
  -Maximale technologische capaciteit dankzij een zeer geavanceerde procestechnologie onder GMP-condities
  -Rigoureuze analysemethoden: het verbetert de fysieke prestaties. Creatine verbetert de fysieke prestaties in een reeks korte, zeer intensieve oefeningen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine, equivalent aan 3,4 g creatinemonohydraat.


Aanbevolen voor

 • Korte, zeer intensieve oefeningen, in alle soorten sport.


Gebruiksaanwijzing

Laadfase: 20 g/dag creatinemonohydraat (equivalent aan creatine tegen 17,6 g/dag) gedurende 5 dagen in een dosis van 5 g, 4 keer per dag: ontbijt, lunch, vóór en na de work-out.

Onderhoudsfase: van bij het begin of na de laadfase, één dosis creatinemonohydraat van 5 g/dag gedurende 6 tot 8 weken, na de work-out.

Voedingssuplement. De aanbevolen dagelijkse dosissen niet overschrijden. Niet gebruiken bij kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

De 5 g verdunnen in een ruimte hoeveelheid vloeistof, bij voorkeur met enkelvoudige koolhydraten en zonder cafeïne. De inname van koolhydraten verhoogt de concentratie van bloedglucose (glucose) en bijgevolg de productie van insuline. De insuline en de beweging verhogen de absorptie van creatine in de spieren. Een zeer hoge inname van cafeïne (bijvoorbeeld 5 mg/kg gewicht) neutraliseert het ergogeen effect van creatine.


Inhoud en smaak

Isostar Creatine - 300g

Ideaal voor de dagelijkse consumptie.


Ingrediënten

100% creatinemonohydraat.


Voedingswaarde informatie

 Portie20 g = 4 dosis5 g = 1 dosis
creatine monohydraat creatine g 20 5
Creatine gelijkwaardig* g 17.6 4.4

*100 g
creatine monohydraat creatine = 87,9 g creatine.

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking Isostar Creatine - 300g

Bezorgen Isostar Creatine - 300g

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Isostar
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Isostar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Isostar Creatine - 300g

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Isostar Creatine - 300g

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Isostar Creatine - 300g

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening