ION

ION ontwerpt en produceert cardio-apparaten van uitstekende kwaliteit om elke atleet en fitnessliefhebber een complete en effectieve workout te bieden waarmee ze hun doelstellingen kunnen bereiken en overtreffen.

Alles zien
ION

Top producten ION

ION categorieën

Waarom ION Fitness kopen?

Ze zorgen voor een actieve en gezonde workout: ION Fitness is zich ervan bewust dat het beoefenen van sport naar een actievere en gezondere levensstijl leidt waardoor zij als doelstelling hebben om hun klanten een goede ervaring te verstrekken in elk van hun trainingen. Daarnaast bieden ze hun klanten ook veiligheid en garantie in al hun producten.

Ze ontwikkelen producten op basis van de beste ervaringen: ION Fitness werd ontwikkeld door lokale ontwerpers, ingenieurs en fitnessexperts. Elk van hen heeft uitgebreide ervaring in de fitnessindustrie en de technologie. Na de productie van een reeks fitnessapparaten overlegt het designteam met de leerkrachten van het "American College of Sports Medicine" om het ontwerp te polijsten en het eindproduct een perfecte afwerking te geven.

Men ontwerpt apparaten met ergonomische beweging: ION Fitness heeft haar eerste apparaten gepresenteerd in de jaren '90 en sinds haar oprichting heeft het zich altijd ingezet om haar klanten een optimale trainingservaring te bieden. En daarom, op basis van het feit dat al haar fitnessapparaten ontworpen zijn voor menselijke consumptie, ontwerpen ze apparaten met ergonomische beweging.

Men past de nieuwste technologie toe: ION Fitness maakt gebruik van de nieuwste technologie om de trainingservaring aantrekkelijker te maken en om zo te kunnen voldoen aan de behoeften die elke atleet en sporter zoekt in zijn/haar trainingen.

ION Fitness

Geschiedenis van ION Fitness

ION Fitness werd opgericht in de jaren '90 in Los Angeles (VS) waar het momenteel haar hoofdkantoor heeft. Doordat ION Fitness verschillende en brede distributiekanalen heeft op nationaal territorium groeit ION Fitness snel in de VS. Ook in Duitsland groeit het merk snel. Het heeft zich gevestigd in Essen in 2001 en het blijft groeien over de hele wereld dankzij nieuwe internationale distributeurs van de fitnessmarkt.

ION Fitness is voortdurend aan het innoveren om te verbeteren en nieuwe en betere modellen te creëren, en zo veiligheid en duurzaamheid te bieden, maar steeds met het behoud van een moderne en elegante esthetiek.

ION Fitness