Ontdek onze KORTINGEN

iHealth

Amerikaans marktleidend bedrijf in de gezondheidszorg toegepast op de nieuwe technologieën. Hun apparaten werden ontworpen als toonaangevende oplossing voor de controle en de verbetering van het welzijn van de gebruikers via hun eigen smartphone of tablet.

Alles zien
iHealth

iHealth categorieën

Waarom iHealth kopen?

Hun bekroonde productenlijn omvat al het nodige om de levenskwaliteit van de klanten te verbeteren: activiteit- en slaapmonitoren, bloeddrukmeters, lichaamsanalyse weegschalen of pulse-oxymeters. Dankzij dit productenaanbod kan men aspecten controleren via de smartphone of tablet zoals gewicht, dieet, bloeddruk of fysieke activiteit, met een eigen, eenvoudige en intuïtieve toepassing, en met gratis toegang tot de cloud.

· Bloeddrukmeters: Controleren de bloeddruk, de systolische en diastolische druk en de hartslag, en dragen de resultaten over via Bluetooth naar de smartphones of tablets zodat ze gemakkelijker kunnen gedeeld worden met de arts.

· Weegschalen: Analyseren het gewicht, het vetpercentage, de spiermassa, calorieën en andere parameters. Met deze producten kan men doelstellingen vooropstellen, een opvolging doen en de evolutie controleren.

· Fitness: Productenlijn waarmee men het zuurstofgehalte in het bloed en de polsslag kan meten, de uitgevoerde fysieke activiteit en het aantal verbrande calorieën kan opvolgen, een volledige analyse kan uitvoeren van de kwaliteit van de slaap en de fasen, enz.

Het gezondheidscentrum van iHealth is ook een differentiële waarde van het merk. De toepassing My Vitals (gratis verkrijgbaar in Google Play en iTunes) is in feite een belangrijk centrum voor het beheer van de gezondheid dat online de gebruikersstatistieken registreert en opslaat. Een persoonlijke database waartoe men op elk moment en vanaf gelijk welke locatie wereldwijd toegang heeft.

iHealth

Geschiedenis van iHealth

Een van de oudste en meest actieve bedrijven in de m-Health sector is iHeath Labs, ontwikkeld met als primaire doelstelling de integratie van de gezondheid met de technologie via een uitgebreid gamma producten die speciaal ontworpen werden voor de hart- en vaatziekten en diabetes. Hun doel is om mensen te helpen om een gezonder leven te leiden, door de vervaardiging van apparaten en software waarmee de gebruiker een actievere rol kan hebben in het beheer van zijn/haar gezondheid.

iHealth