Ontdek onze KORTINGEN
terug
iFit Act Activity Tracker
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 59,99 € 31,99

iFit Act Activity Tracker

Bezorging 2-3 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!
€ 59,99 € 31,99

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

iFit Act Activity Tracker iFit Kies tussen Oefening-, Slaap- en Syncmodus, elk aangegeven door hun eigen kleur. Activity trackers ACT V2

Eigenschappen iFit Act Activity Tracker


Doe wat je motiveert

De leuke, eenvoudige manier om je dagelijkse activiteiten bij te houden.

iFit-Act-1


Verander uw leefstijl

De iFit Act is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken fitness tracker die de manier waarop je elke dag leeft verandert. Door het tellen en het berekenen van elke beweging, motiveert iFit Act je om gezonde keuzes te maken. Doe het om en ga.

iFit-Act-2

IFit act houd bij je:
· Genomen stappen
· Trainings Tijd
· Afgelegde afstand
· Slaap patronen
· Verbrande calorieën
· Slaap tijd


Zo simpel als 1-2-3

Met een druk op de knop schakel je gemakkelijk tussen de drie functies op de iFit Act. Kies tussen Oefening-, Slaap- en Syncmodus, elk aangegeven door hun eigen kleur.

· Synchroniseren
  Blijf op koers door je stappen, afstand en verbrande calorieën te synchroniseren met de iFit Track app.

· Slaap
  Verbeter je slaapgewoontes door het tijdstip en de kwaliteit van je slaap te volgen.

· Oefening
  Houd jezelf gemotiveerd door je trainingen bij te houden en je vooruitgang te meten.


Blijf verbonden

iFit Act synchroniseert alles met de mobiele app iFit Track. Dit is waar je gedurende de dag al je gegevens kunt bekijken in real time.

iFit-Act-3


Dag en nacht bij je

The iFit Act fitness tracker werkt vierentwintig uur per dag om je dagelijkse bewegingen en actviteit te analyseren, waardoor je gemakkelijk gemotiveerd raakt en gezond leeft. Zelfs 's nachts volgt iFit je slaapduur en kwaliteit.

iFit-Act-4

*Compatibel met de iPhone 4S en hoger, iPod touch 5th Gen en hoger, en Android 4.3 en hoger.

Productvergelijking iFit Act Activity Tracker

Bezorgen iFit Act Activity Tracker

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Trainen zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn

Welkom bij een geweldige en innovatieve technologie die fysieke activiteiten, dieet en levensstijl combineert en omzet in één geïntergreerde fitnesservaring. Deze draadloze techniek die uw training op Google Maps mogelijk maakt, en hardloopwedstrijden en trainingen overal ter wereld biedt is de ultieme trainingservaring. U kunt uw persoonlijke fitnessprogramma's aanmaken, een trainingsroute verzinnen of een route kiezen op internet. Deze ongeloofelijke functie biedt nieuwe en geweldige mogelijkheden om de hele wereld rond te lopen en te trainen voor wedstrijden in de hele wereld en dat allemaal vanuit je eigen woonkamer!

Bekijk uw resulaten

De iFit Live technologie sluit aan op uw netwerk bij u thuis en is de enige connectie tussen internet en uw fitnessapparaat. Nu kunt u al uw persoonlijk aangemaakte programma's automatisch downloaden op uw fitnessapparaat en tijdens uw training worden de resultaten daarvan naar iFit.com verstuurd zodat u uw profiel aan kunt passen en uw resulaten kunt volgen.

Persoonlijke training

Intelligente training, snelle resultaten. Dankzij de veelheid aan keuzes, beschikt u over alles wat u nodig heeft om uw training op een zo intelligent mogelijke manier uit te voeren en om zo snel mogelijk resultaten te bereiken. Met de iFit monitor kunt u op een gemakkelijke manier uw doelstellingen en vorderingen bijhouden en zodanig keuzes maken dat u specifieke resultaten kunt bereiken. Tevens dankzij de hoeveelheid verschillende fysieke conditieniveaus kunt u de intensiteit verhogen om te verbeteren. iFit Live tracht problemen te verwijderen en biedt u de motivatie die u nodig heeft om het juiste conditieniveau te bereiken.

Betaalmogelijkheden iFit Act Activity Tracker

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over iFit Act Activity Tracker

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over iFit Act Activity Tracker

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening