Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband
Bezorging volgende werkdag
€ 89,00 € 71,20

Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

Nummer 1 van de meest verkochte Cryotherapie met compressie druk
€ 89,00 € 71,20
Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband Hyperice Koudetherapie voor kniepijn en ontsteking door overbelasting/verstuiking, overbelaste of gescheurde voorste of achterste kruisband of meniscus, patellatendinopathie... Cryotherapie 10010 001-00

Aanbevolen: combineer met...

Eigenschappen Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband


hyperice PRO-Knee

Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband. 2-delig systeem levert optimale koudetherapie voor kniepijn en ontsteking door overbelasting/verstuiking, overbelaste of gescheurde voorste of achterste kruisband of meniscus, patellatendinopathie (spingersknie), iliotibiaal frictiesyndroom lopersknie). Op maat te maken voor maximale compressie en comfort.Gebruiksinstructies

· Vul de ijscel voor 2/3 met ijs – voeg geen water toe. Alle producten van Hyperice werken best met geplet ijs of met kleine ijsblokjes, maar indien nodig kunnen ook ijsblokjes worden gebruikt.
· Leg de ijscel op een platte ondergrond en duw hem plat – verwijder zoveel mogelijk lucht uit de ijscel voordat u de dop dichtdraait.
· Steek de ijscel in het drukverband.
· Plaats het systeem op het lichaam en span de riempjes aan tot u de gewenste drukkracht verkrijgt.
· Druk licht op het ontluchtingsventiel om de lucht uit de ijscel te laten ontsnappen. U kunt de riempjes nog verder aanspannen nadat de lucht ontsnapt is, zodat het systeem nog meer op het lichaam drukt.
· Laat het systeem 15-20 minuten werken. Druk iedere keer 5 minuten op het ontluchtingsventiel om lucht te laten ontsnappen die zich eventueel tijdens de behandeling heeft opgehoopt, zodat het drukverband optimaal blijft drukken.

hyperice PRO-Knee


Onderhoudsinstructies

· Draai de ijscel na gebruik binnenste buiten, spoel hem uit met vers water en laat hem in de lucht drogen.
· Bewaar de ijscel in een koele droge ruimte zodra hij droog is.
· Stel de ijscel niet bloot aan rechtstreeks zonlicht en/of warmte, want uv-straling kan het medische materiaal beschadigen.
· Vul de ijscel niet met iets anders dan ijs.
· Was de ijscel niet in de machine en strijk hem ook niet.

Hyperice-knee

Productvergelijking Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

Bezorgen Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad7 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Hyperice PRO - Knee en de gebruiksvriendelijkheid.

Ik sukkel al enkele maanden met mijn beide knieën. Ik leg meerdere malen per dag ijs om het herstelproces te versnellen. Via een vriend van mij kwam ik bij dit product terecht. Na de Hyperice PRO - knee enkele maanden in gebruik te hebben, ontdekte ik heel wat voordelen: - Blijft perfect op zijn plaats zitten. Je kan zelfs stappen zonder dat het afzakt. - Er werd aangeraden om kleine ijsblokjes te gebruiken maar zelfs met de normale grote werkt het perfect. - Blijft strak om de knie zitten dankzij de lucht uitlaatbare knop. - De velcro werkt nog steeds even krachtig na dagelijks gebruik de voorbije 5 maand. - De banden laten je knie niet zweten. - Het zakje waar het ijs in moet stinkt niet na meermaals gebruik. Het product heeft me al veel tijd bespaard en het is enorm gemakkelijk. Het is zeker een aanrader.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Hyperice Knie Pro Ijs-compressieband
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen