655.520 tevreden klanten

10 Anniversary (3)
Adidas Een complete Homegym in je eigen huis! Krachtstations ADBE-10250

Home Gym Adidas

Aanbieding
€ 949,99
€ 599,00

Levertijdlaatste week van Mei

5.0 Sterren5.0 van de 52 beoordelingen

Eigenschappen Home Gym Adidas

 
Kracht training in uw eigen huis begint met een stevige homegym zoals de Home Gym Adidas.
 
De duurzame constructie, de 100 kg aan gewichen en de beschermende stalen behuizing van de Adidas Homegym zorgen voor optimaal comfort en stabiliteit tijdens het trainen.
 
De comfortabel grote zitting is met dik schuim bekleed.
 
Met de Adidas homegym zijn een veelheid aan oefeningen mogelijk: benen, armen, en boven-en onderlichaam.
 
Belangrijkste kenmerken:

- Oversized zitting bekleed met dik schuim voor extra comfort.

- Grote diameter stalen buizen.

- Gewicht: 100 kg.
13 gewichten van elk 7.3kg en één van 5.4kg.

- De beenontwikkelaar heeft een dubbele functie.

- Butterfly armen met dubbele functie.

- De hoge en lage pulley richten uw oefening zowel op uw boven-als onderlichaam.
Met de lage pulley kunt u een heleboel verschillende oefeningen uitvoeren en met de hoge pulley kunt u zich richten op training van de rug.

- Duurzame constructie.

- Maximaal gebruikersgewicht: 135 kg.
 
- Heigh 212cm x Width 105cm x Length 183cm
 

Bezorgen Home Gym Adidas

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheidlaatste week van MeiBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de laatste week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

laatste week van Mei

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de laatste week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Home Gym Adidas

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

adidas

De Adidas Groep zet zich hard in om wereldleider te zijn in sportartikelen. Adidas richt zich vooral direct op de conusment en om die reden wordt er voortdurend hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering, uiterlijk en image van hun producten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

Adidas is in de sportartikelenindustrie toonaangevend op het gebied van innovatie en design met als doelstelling sporters te helpen het maximale uit hun training te halen.

adidas

Productvergelijking Home Gym Adidas

Beoordelingen van klanten over Home Gym Adidas

5 Sterren
100 %
(2)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
5.0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen1
Top toestel

Zeer goed toestel , levering kon vlotter

 • 1 van de 12 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Home Gym Adidas
55
5 Sterren5 Sterren
Heel tevreden

Heel tevreden alles werkt heel goed

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Home Gym Adidas
55
5 Sterren5 Sterren
2 Klantbeoordelingen1

Vraag aan expert over Home Gym Adidas

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
2 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

2 Vragen 1
Hoe groot is de afstand tussen de zitting en de crossbar (voor rug)? ik ben 1,94 m en op mijn huidige home gym is die afstand te klein waardoor ik mijn armen niet volledig kan strekken.Vraag van pieter uit MaaslandWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, De afstand van de zitting tot de stang is 120cm en tot aan het hoogste punt 183cm. Hopelijk helpt dit! WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Ik zou graag willen weten of er echt voor 100 kg aan gewichten bij de home gym zit, gezien de prijs maar 650 euro is.Vraag van Herman Klein uit WinschotenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Inderdaad, de 100kg aan gewicht zijn inbegrepen. Deze gewichten kunnen er niet uitgehaald worden omdat ze in de beschermende stalen behuizing zitten. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

2 Vragen 1