terug
GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules
Bezorging 4 werkdagen
€ 29,99

GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  Bezorging 4 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
  € 29,99

  Gratis bezorging vanaf € 50

  GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules GoldNutrition Het remt de vetformatie af en tegelijkertijd bestrijdt het de stress en benauwdheid die gepaard gaan met afvallen. Thermogenics GN61105

  Eigenschappen GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules


  Extreme Cut Explosion Woman is de ideale oplossing om af te vallen. Het werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Zichtbare resultaten in je lichaam, week na week!

  De unieke formule van Gold Nutrition Extreme Cut Explosion Woman is exclusief ontworpen met gebruik van natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijk bewezen resultaten. Het onderdrukt de trek en versnelt de vetvernietiging. Het remt de vetformatie af en tegelijkertijd bestrijdt het de stress en benauwdheid die gepaard gaan met afvallen.

  • Groene thee, bittere meloen, cafeïne, lagerstroemia speciosa en fucus vesiculosus
   Deze combinatie ingrediënten werkt rechtstreeks op de vetcellen, het remt de formatie ervan af en verhoogt je energiegehalte. Hierdoor kan je organisme meer vet verbranden, terwijl je actief bent of  tijdens rust!

  • Turnera diffusa, magnolia officinalis, phelodendron amurensis, chromium en hierba mate
   Onderdrukt de trek en gaat benauwdheid tegen, vergroot het gevoel van eigenwaarde en zorgt voor stressvrij afvallen.

  • Paardenstaart
   Met diuretische werking. Het reinigt het lichaam en zorgt voor snel gewichtsverlies.

  De driedubbele werking van Gold Nutrition Extreme Cut Explosion Woman vormt een explosieve aanval op vet, het onderdruk de trek, verwijdert vet en voorkomt het opbouwen van vet. Het houdt benauwdheid onder controle en vergemakkelijkt het gewichtsverlies.


  Gebruik

  Neem de eerste week 1 capsule Extreme Cut Explosion Woman, 30 minuten voor het ontbijt en 1 capsule 30 minuten voor de lunch. Neem de tweede week 2 capsules 30 minuten voor het ontbijt en 2 capules 30 minuten voor de lunch. Indien u last krijgt van maagpijn, bij de maaltijden innemen.


  Inhoud en smaak

  Gold Nutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 Capsules


  Ingrediënten

  Groene Thee Extract (95% Polyfenolen, 45% EGCG), Cafeïne, Gelatine, Bittere Meloen Extract, Lagerstroemia speciosa (2% Corosolic zuur), Paardenstaart Extract , Fucus Vesiculosus, Damiana, Magnolia officinalis (2% monokiol), Phelodendron amurensis (5/1), Waterloze Cafeïne, Microkristallijne Cellulose, Matéplant Extract (0,2-5% cafeïne), Magnesium Stearaat, Chromium Picolinaat.


  Voedingswaarde informatie

   Per 4 capsules
  Groene Thee Extract
  (80% polyfenolen, 45% EGCG, 5% Cafeïne)
  500 mg
  Bittere Meloen Extract (4:1) 300 mg
  Lagerstroemia speciosa
  (2% Corosolic zuur)
  300 mg
  Matéplant Extract
  (0,2-5% cafeïne)
  80 mg
  Damiana (4:1) 200 mg
  Fucus vesiculosus
  (0,2% iodine)
  280 mg
  Magnolia officinalis
  (2% monokiol)
  200 mg
  Phelodendron amurensis
  (5:1)
  200 mg
  Paardenstaart Extract 300 mg
  Cafeïne 228 mg
  Chromium 200 µg (500% FG*)
  Jodium 400 µg (266,6% FG*)

  Productvergelijking GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  Bezorgen GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 4 werkdagen
  • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 4 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Extreme Cut Explosion Woman - 120 capsules

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening