Ontdek onze KORTINGEN

Gewichtsvesten SKLZ

Net zoals de gordels en de hand- en polsgewichten, helpen de gewichtsvesten aanzienlijk de trainingsintensiteit te vergroten, wat niet alleen de fysieke ontwikkeling maximaliseert maar ook het verbranden van calorieën zoals versneld vetverlies, bevordert. In tegenstelling tot andere accessoires die alleen bepaalde spiergroepen trainen, verdelen de gewichtsvesten het gewicht gelijkmatig alsof het deel uitmaakt van het eigen lichaam, waardoor een natuurlijkere beweging wordt gecreëerd en men zich minder moet aanpassen om ze te gebruiken. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Kunt u variabele gewichten aan uw romp toe voegen om het trainen zwaarder en effectiever te maken. Dit vest kan tot 4,5 kg verzwaard worden. Is gemaakt van nylon waardoor het ademt.
  SKLZ Weighted Vest

  Levering 2 - 3 werkdagen

  SKLZ Weighted Vest


Koopgids van een gewichtsvest


 • Voordelen van het dragen van gewichtsvesten:
 • · Ze ontwikkelen de kracht en het uithoudingsvermogen.
 • · Ze verbeteren de sprongen en de snelheid.
 • · Ze zorgen voor een versnelde vetverbranding en een verhoogde calorieverbranding.
 • · Ze creëren positieve effecten op de botdichtheid.

Aanpassen van de vest

De vest past op het lichaam boven de schouders en verdeelt het gewicht rondom de romp, en wordt aangepast met banden, ritsen of clips. Men moet er op toezien dat de vest goed op het lichaam past zonder strak te zitten zodat het gewicht natuurlijk aanvoelt maar zonder dat de vest beweegt tijdens de workout.

Verstelbaar gewicht

Hoewel ze duurder zijn, zijn de verstelbare vesten beter omdat deze het mogelijk maken om de trainingen aan te passen omdat het gewicht aangepast kan worden aan de fysieke conditie, de doelstellingen, enz. De meeste vesten hebben een belasting die snel en gemakkelijk kan worden verwijderd, wat het schakelen tussen de oefeningen vergemakkelijkt.

Duurzaamheid

Heel wat vesten kunnen tot 30 kg dragen en daarom is het raadzaam om te investeren in een vest waarvan de productiematerialen een adequate levensduur garanderen, aangezien het fitnessaccessoires zijn die tijdens de trainingen aanzienlijk worden afgesleten, vooral bij de oefeningen met een hoge bewegingsvrijheid. Naast het reeds vermelde, moet men bij de aankoop van een gewichtsvest ook rekening houden met de naden en beveiligingsinstellingen.

gewichtsvest
terug

Links over die u kunnen intereseren Gewichtsvesten