Garmin

Als leider in draagbare navigatieoplossingen baseert Garmin zich op de principes van innovatie, gebruiksgemak, toegevoegde waarde, optimale resultaten en service voor de ontwikkeling van hoogwaardige producten voor het uitvoeren van sport- en outdooractiviteiten.

Alles zien
Garmin

Top producten Garmin

Garmin categorieën

Waarom Garmin kopen?

Garmin ontwerpt altijd elk van haar producten door rekening te houden met de klant en zijn/haar behoeften, en daarom ontwikkelen zij apparaten die gemakkelijk zijn in gebruik, met logische opties en intuïtieve toepassingen, die dienen als reismetgezel en die de gebruiker helpen navigeren of reizen door onbekende plaatsen of routes.

Vandaag beschikt Garmin over een uitgebreid gamma producten: de hartslagmeters of GPS-horloges met een uitstekend en zorgvuldig ontwerp, zijn perfect voor outdooractiviteiten en avontuurliefhebbers, en de fitnessapparaten zijn nuttig en effectief om de best mogelijke prestaties te verkrijgen van de gebruiker tijdens elke workout.

Garmin

Geschiedenis van Garmin

Het bedrijf werd opgericht in 1989 door Gary Burrell en Dr. Min Kao en is gebaseerd op de principes van innovatie, gebruiksgemak, toegevoegde waarde, optimale resultaten en service. Sindsdien, heeft Garmin als hoofddoel om het leven van haar klanten, leveranciers, distributeurs, werknemers en aandeelhouders te verrijken door hen superieure kwaliteit, maximale veiligheid en functionele prestaties in haar navigatie- en communicatieapparatuur te bieden.

Met meer dan 9.200 werknemers wereldwijd en ambitieuze expansieprojecten, een uitgebreid gamma aan innovatieve producten en een sterke investering in I+ID was, en zal Garmin wereldleider blijven in draagbare navigatiesystemen.

Garmin