terug
Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 139,00 € 79,00

Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 139,00 € 79,00

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker Garmin Inclusief Hartslagmeter. Activity tracker met bewegingsbalk en waarschuwingen Activity trackers 010-01407-31

Eigenschappen Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker


Activity tracker met bewegingsbalk en waarschuwingen
 
· Gebruiksduur van batterij: 1 jaar

· Herinnert u eraan om actief te blijven met bewegingsbalk en geluidssignalen

· Verzamelt informatie over uw activiteitenniveau en stelt een persoonlijk dagdoel voor

· Geeft stappen, calorieën, afstand en tijd weer op een verlicht scherm; houdt slaapstatistieken bij

· Synchroniseert gegevens automatisch met Garmin Connect™ om uw activiteiten op te slaan en te plannen en uw vorderingen te delen


 
Opstaan en aan de slag met vívofit 2. De enige activity tracker met schermverlichting en een batterijduur van 1 jaar. Om u eraan te herinneren overdag actief te blijven geeft de bewegingsbalk zelfs geluidssignalen zodra u een uur of langer inactief bent.

garmin vivofit
 
Vertelt u hoe laat het is en dat het tijd is om te bewegen
Uit onderzoek is gebleken dat lange perioden van inactiviteit, zoals werken aan een bureau, ertoe leiden dat uw lichaam minder vetverbrandende enzymen produceert. U kunt dit effect tegengaan door regelmatig een klein stukje te lopen gedurende de dag. U verliest misschien wel eens de tijd uit het oog en vergeet om te bewegen, maar dat overkomt uw vívofit 2 niet. Op het scherm wordt een rode bewegingsbalk weergegeven die na een uur van inactiviteit zachte waarschuwingssignalen geeft. De bewegingsbalk wordt elk kwartier groter en begint pas opnieuw nadat u een paar minuten hebt gelopen. Wilt u niet elk uur een geluidssignaal krijgen? U kunt uw compatibele mobiele toestel instellen op trillen om u te waarschuwen dat het tijd is om te bewegen.

garmin vivofit
 
24/7 draagbaar
vívofit 2 houdt uw vorderingen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij en geeft het aantal stappen, calorieën, de afstand en de tijd weer op het duidelijk leesbare, verlichte scherm. Schakel de slaapmodus in als u naar bed gaat, dan wordt uw rust bijgehouden. Op Garmin Connect kunt u zien hoe lang u in totaal hebt geslapen, inclusief de perioden waarin u hebt bewogen en de perioden waarin u rustig hebt geslapen. vívofit 2 is waterbestendig¹, zodat u zorgeloos kunt douchen of in de regen kunt lopen. En dankzij de batterijduur van 1 jaar kunt u deze activity tracker dag en nacht om uw pols houden om van goede voornemens levenslange gewoonten te maken. De zachte, flexibele band blijft met de kwartslag-gesp stevig om uw pols zitten. Banden in verschillende kleuren zijn als accessoire verkrijgbaar zodat u uw vívofit kunt afstemmen op uw garderobe.

garmin vivofit
 
Persoonlijke dagdoelen
vívofit 2 verzamelt informatie over uw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als u uw mijlpalen bereikt, past de vívofit 2 uw doel voor de volgende dag aan en leidt u zo geleidelijk in de richting van een gezondere levensstijl. Op Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity, kunt u virtuele badges verdienen en uw vorderingen bekijken.
 
Tel uw stappen
Als u de volgende stap naar een betere gezondheid wilt zetten, kunt u de aanvullende motivatiefuncties van de vívofit 2 gebruiken. Met de stopwatch-functie kunt u de tijd van een activiteit zoals wandelen of hardlopen opnemen, opslaan en naar Garmin Connect verzenden. U kunt de vívofit 2 ook koppelen aan een hartslagmeter² om tijdens fitnessactiviteiten, zoals hardlopen of een cardio-fitnesstraining, uw hartslag en zonegegevens te registreren en nauwkeurig te meten hoeveel calorieën u verbrandt. Als u het aantal calorieën gedetailleerd wilt bijhouden, maakt u een account op MyFitnessPal en koppelt u dat aan uw Garmin Connect account. Zo kunt u het aantal geconsumeerde calorieën vergelijken met het aantal verbrande calorieën, dat de hele dag door de vívofit 2 wordt bijgehouden.

vivofit
 
 
Voel u verbonden
Gedurende de hele dag synchroniseert vívofit 2 uw gegevens automatisch met Garmin Connect, waar u een compleet overzicht van uw vorderingen kunt bekijken, online uitdagingen kunt aangaan en virtuele badges kunt verdienen voor extra motivatie. U kunt direct aan de slag. Als u er klaar voor bent, gaat u op uw computer of uw compatibele mobiele toestel³ met de Garmin Connect™ Mobile app naar onze gratis online community.
 
vivofit
 


1Waterbestendigheid: 5 ATM (50 meter)
2Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
3Ga naar Garmin.com/BLE voor een lijst met compatibele telefoons.
 

Specificaties
 
Uitvoering en prestaties
 
· Fysieke afmetingen21 mm breed x 10,5 mm dik (lengte is afhankelijk van het formaat band; 120-175 mm (kleine polsomvang) en 152-210 mm (grote polsomvang)
· Schermgrootte, BxH25,5 mm x 10 mm
· Schermresolutie, BxHSegmented LCD
· Scherm met negatieve modus
· Gewicht25,5 g
· BatterijTwee verwisselbare CR1632-knoopcelbatterijen
· BatterijlevensduurLanger dan 1 jaar
· Classificatie waterbestendigheid5 ATM
 
Hardloopfuncties
 
· Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor)
 
Hardloop- en fietsfuncties
 
· Hartslagmeter : Ja (optioneel)
· Op hartslag gebaseerde calorieberekening
· Berekent verbrande calorieën
 
Activiteiten-trackingfuncties
 
· Stappenteller
· Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)
· Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul)
· Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij)
 
Garmin Connect®
 
· Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)
· Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer)
 
Aanvullend
 
· Schermverlichting
· Pieper
· Activiteit-timer

garmin vivofit
 
In de verpackking
 
Alleen vívofit 2
 
· vívofit 2 met grote en kleine band
· USB ANT Stick™
· Productdocumentatie
 
vívofit 2 pakket
 
· vívofit 2 met grote en kleine band
· Hartslagmeter
· USB ANT Stick™
· Productdocumentatie


Productvergelijking Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

Bezorgen Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Get fit vivofit2

Correcte en snelle levering. De vivofit2 is een handige en leuke hebbedingetje. Al veel plezier van gehad. Ook in combinatie met iPhone/Mac .

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Garmin Vivofit 2 Wit Bundel Activity Tracker
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen