Uitverkoop 2017
terug
Garmin GLO ontvanger module
Bezorging volgende werkdag
€ 99,00 € 90,08

Garmin GLO ontvanger module

Nummer 2 van de meest verkochte Sport accessoires voor mobiele telefoon
€ 99,00 € 90,08
Garmin Navigeer met Garmin-kaliber GPS-gegevens op het mobiele apparaat van uw keuze. Mobiele telefoon accessoires 010-01055-15

Combineer met...

Eigenschappen Garmin GLO ontvanger module

 
Garmin GLO 

Navigeer met Garmin-kaliber GPS-gegevens op het mobiele apparaat van uw keuze.
GLO combineert GPS/GLONASS ontvangers met Bluetooth ®-technologie, zodat u kunt genieten van nauwkeurige positie-informatie op uw iPad, iPhone of Android toestel.

De nauwkeurigheid van GPS + GLONASS:


GLO kan informatie over de positie ontvangen van zowel de GPS en de GLONASS satelliet constellaties en kan dus 24 satellieten meer ontvangen dan apparaten die afhankelijk zijn van GPS alleen.
Dankzij dit systeem  kan GLO ongeveer 20 procent sneller verbinding maken met satellieten en blijt verbonden, zelfs bij hoge snelheid.
Bovendien zorgt GLO voor update van positie-informatie met een snelheid van 10 keer per seconde — dat is tot 10 keer vaker dan de GPS ontvangers in vele mobiele apparaten.

Met behulp van Bluetooth-technologie, kunt u GLO draadloos met uw mobiele apparaat verbinden.  Stel GLO in binnen het bereik van uw mobiele apparaat, en snel hierna zult u positiegegevens ontvangen van GLO.
T/m 12 uur batterijduur uw positie op lange reizen bij te houden, en opladen van GLO tussen trainingen door is eenvoudig met de meegeleverde USB-kabel of optionele 12/24 volt adapter voor de sigaretaansteker.
De optionele mount zet de ontvanger veilig en stevig op uw dashboard vast voor beter ontvangen van satellieten.

Specs:

· Physical & Performance
· Afmetingen:. 1.78 x 4.19 x 7.72 cm
· Gewicht: 2.12 oz (60,1 g)
· Ontvanger technologie: GPS + GLONASS
· WAAS: Ja
· Update frequentie: 10 Hz
· Nauwkeurigheid: 3 meter
· Batterijcapaciteit: 1100mAh
· Batteryduur: 12 uur
· Hot Starttijd: 3-5s
· Warm Starttijd: 35s
· Cold Starttijd: 60s

In de doos:


· GLO ontvanger
· Aansluitkabel

Productvergelijking Garmin GLO ontvanger module

Bezorgen Garmin GLO ontvanger module

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad9 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 6 maanden
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Betaalmogelijkheden Garmin GLO ontvanger module

iDealSin coste adicional

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingSin coste adicional

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursSin coste adicional

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardSin coste adicional

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalSin coste adicional

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Garmin GLO ontvanger module

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Garmin GLO ontvanger module

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening