649.507 tevreden klanten

Garmin Perfecte balans tussen informatievoorziening en eenvoud. stijlvol en comfortabel zittend GPS-golfhorloge met een zeer nauwkeurige GPS-ontvanger Outdoorhorloges 010-01139-00

Garmin Approach S2 Wit-Grijs

€ 159,00

Eigenschappen Garmin Approach S2 Wit-Grijs


Perfecte balans tussen informatievoorziening en eenvoud

· Geleverd met meer dan 38.000 banen internationale

· Afstanden tot het begin, einde en midden van de green

· Lay-up- en dogleg-afstanden

· Digitale scorekaart

· Kleurrijk horloge met opties voor polsbanden

Garmin Approach S2


De Approach S2 is een stijlvol en comfortabel zittend GPS-golfhorloge met een zeer nauwkeurige GPS-ontvanger, waarmee de precieze afstanden tot het begin, einde en midden van greens worden aangegeven. Met de S2 kunt u slagafstanden meten en met de ingebouwde afstandsmeter meet u de totale loopafstand die tijdens een ronde is afgelegd. De S2 is vergelijkbaar met het populaire model Approach S1, maar op de S2 zijn ook lay-up- en dogleg-afstanden èn een digitale scorekaart geïntegreerd.Banen over de hele wereld met gratis baanupdates

De Approach S2 wordt geleverd met meer dan 38.000 banen internationale. Of u nu op een baan dicht bij huis bent, een baan in uw vakantieoord of op de Old Course in St. Andrews, de S2 weet waar u bent en hoe ver u nog moet.

Elke Approach S2 is voorzien van levenslange gratis baanupdates, zonder dat er extra abonnementen hoeven te worden afgesloten. Updates worden maximaal vier keer per jaar toegevoegd en zijn beschikbaar via CourseView Updater.

Geniet van het spel zonder het op te houden

Met de S2 kunt u zich 100% op uw spel concentreren. Er zijn geen gecompliceerde instellingen, u hoeft niet naar de juiste golfbaan of hole te zoeken en de mensen met wie u speelt worden er niet door gehinderd. Voordat u begint met spelen, schakelt u de S2 in. De S2 detecteert op welke golfbaan u zich bevindt en schakelt automatisch om als u naar een andere hole gaat. Zo bent u er zeker van dat u de juiste informatie krijgt over alle holes. Geniet optimaal van het spel!

Verken de baan en meet afstanden

De zeer nauwkeurige GPS-ontvanger geeft u de afstanden tot het begin, midden en einde van de green en lay-up- en dogleg-afstanden zodat u voor de volledige hole altijd beschikt over handige informatie.

Het toestel meet ook exacte afstanden voor shots vanaf elk punt op de baan. Voor degenen die graag lopen, is er ook een afstandsmeter ingebouwd die bijhoudt welke afstand er is afgelegd.

Digitale scorekaart

De Approach S2 houdt eenvoudig de scores bij tijdens uw ronde. Als u klaar bent, kunt u de meegeleverde USB-kabel gebruiken om de S2 op uw computer aan te sluiten en uw scorekaarten te downloaden en op te slaan. Kijk vervolgens of u vooruitgang hebt geboekt of schep op tegen uw vrienden.

Slank ontwerp

De Approach S2 is flexibel, licht en comfortabel genoeg om iedere dag te kunnen dragen. Het toestel is robuust, duurzaam en waterdicht (tot 10 m). Er is een diverse gekleurde polsbanden beschikbaar om de look te kunnen aanpassen. Met de automatische tijd- en datumweergave, een wekkerfunctie en de oplaadbare lithium-ionbatterij, bent u altijd op tijd op de baan.

Garmin Approach S2


Specificaties

Uitvoering en prestaties
· Fysieke afmetingen: 4,5 x 6,9 x 1,4 cm (1,8 x 2,7 x 0,6 inch)
· Schermgrootte, BxH: 2,54 cm (1,0 inch)
· Schermresolutie, BxH: 64 x 32 pixels
· Type scherm: monochroom LCD-scherm
· Gewicht: 52 g (1,8 oz) met batterijen
· Batterij: oplaadbare lithium-ion
· Batterijlevensduur: 3 weken (horlogemodus); 8 uur (GPS-modus)
· Waterbestendigheid: ja (10 m)
· Geschikt voor GPS 
· Hoogwaardige ontvanger 
· Interface: USB

Kaarten en geheugen
· Baankaarten: ja

Golffuncties
· Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan) 
· Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green 
· Afstand tot layups/doglegs 
· Digitale scorekaart: ja (score-opties zijn inclusief strokeplay voor één speler)
· Scorekaart op de computer (de scores op een computer bijhouden)


In de verpakking

· Approach S2
· Oplaadhouder/gegevenshouder
· Snelstartgids


Dekking

Garmin Approach S2


De Approach S2 wordt geleverd met 38.000 golfbanen over de hele wereld die verdeeld zijn in drie regio’s. Gratis baan updates zijn verkrijgbaar via Garmin Express en maken een volledige dekking mogelijk voor alle landen die in het blauw getoond worden op de kaart. Doordat het geheugen beperkt is en door de toename van het aantal banen, kan de update alleen gedaan worden voor 2 voorgeladen kaarten. Tijdens het updaten kan in Garmin Express een keuze gemaakt worden voor 2 van de 3 regio’s, om deze in één keer te updaten op het toestel. Deze zullen op het toestel te zien zijn. Regio’s kunnen op een later tijdstip weer gewijzigd worden.

Bezorgen Garmin Approach S2 Wit-Grijs

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad10 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Garmin Approach S2 Wit-Grijs

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Productvergelijking Garmin Approach S2 Wit-Grijs

Beoordelingen van klanten over Garmin Approach S2 Wit-Grijs

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Garmin Approach S2 Wit-Grijs

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.