Ontdek onze KORTINGEN

Flow Fitness

Flowfitness, Nederlands merk dat deel uitmaakt van de Engine Sports Group, beschikt over een uitgebreid gamma cardio-apparaten met als doelstelling om producten aan te bieden die de gezondheid en het welzijn van de gebruiker verbeteren.

Alles zien
Flow Fitness

Waarom Flowfitness kopen?

· Is één van de meest bekende merken: Door de ontwikkeling en productie van innovatieve producten is het één van de meest bekende fitnessmerken in de Benelux-markt geworden.

· Produceert voor de gezondheid en het welzijn van de gebruiker: Flow Fitness is een merk met een uitgebreid productengamma voor thuisgebruik. Het heeft als doelstelling fitnessproducten ontwikkelen die de gezondheid en het welzijn van de gebruiker kunnen verbeteren om zo de levenskwaliteit te verbeteren en te verhogen.

· Complete apparaten: De producten van Flow Fitness onderscheiden zich niet alleen door hun ontwerp maar ook door hun kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak.

· Hoge kwaliteit: Men voert voortdurend controles uit om de hoogste kwaliteit te bieden in haar apparaten. Voldoen ook aan de huidige Europese milieunormen en kwaliteitseisen zoals ROHS (milieukwaliteitsmerk) en de EG-keuring.

· Een prijswinnend bedrijf: De Financial Times Nederland heeft driemaal de Gazelle-prijs uitgereikt aan Flow Fitness als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Flow Fitness

Geschiedenis van Engine Sports Group

Engine Sports Group is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2000 door Gerben Van Kalsbeek en Koen de Jong.

Hun eerste project was de ontwikkeling van een opvouwbare loopband in opdracht van Reebok, die ze geproduceerd hebben in Taiwan. Het project was een groot succes en was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van een eigen gamma fitnessproducten, dat werd opgericht in 2003 onder de naam Flow Fitness.

De creatie van het nieuwe merk was een onmiddellijk succes en vandaag is het uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze fitnessmerken in de Benelux-markt.

Flow Fitness