649.507 tevreden klanten

Fitbit Monitor je calorieverbruik en activiteitsniveau. Onzichtbaar te dragen in je zak of aan je riem of beha. Synchroniseert met zowel je PC als smartphone. Deel met je vrienden voor extra motivatie en uitdaging. Is spatwaterdicht, regen- en zweetbestendig. Activity trackers FB301C

Fitbit Zip Charcoal

Aanbieding
€ 59,95
€ 55,95

LevertijdBezorging volgende werkdagNog 2 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Fitbit Zip Charcoal


Met de Fitbit Zip bereik je je korte- en lange termijn gezondheidsdoelstellingen door van fitness je levensstijl te maken. Draag het kleine apparaatje(discreet) in je zak of aan je riem of beha. De Fitbit Zip telt je stappen wanneer je loopt en registreert je calorieverbruik en gelopen afstand. Synchroniseer hem met je smartphone via Bluetooth 4.0 of PC om je prestaties te bekijken op de Fitbit App. Zo blijf je op de hoogte van je voortgang en kun je je activiteitsniveau beter afstemmen op je doelen. Behaalde doelstellingen beloont de Fitbit Zip met badges. Verbind met je vrienden en stimuleer elkaar om te bewegen. Het apparaat is spatwaterdicht, regen- en zweetbestendig.

De Fitbit Zip activiteiten tracker is net het steuntje in de rug om de trap te nemen in plaats van de lift of de fiets te nemen in plaatst van de auto. Het kleine apparaatje houdt alle stappen bij, de gelopen afstand en de calorieën die je verbrand.

· Volg stappen, afstand en verbrande calorieën
· Doelen bepalen, voortgang bekijken en badges verdienen
· Klein en discreet te dragen in de broekzak, op je riem of t-shirt
· Gratis iPhone app houdt je voortgang bij
· Registreer eten, gewicht en nog veel meer op de Fitbit-website of via de iPhone

Productomschrijving van Fitbit Zip draadloze activiteiten tracker

Met de Fitbit Zip wordt een work-out erg leuk! De Fitbit Zip meet het aantal stappen dat je gelopen hebt, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën en synchroniseert deze waarden vervolgens met je computer of geselecteerde smartphone.

Door de Fitbit Zip wordt bewegen nog leuker en een echte uitdaging doordat je steeds gestimuleerd wordt om een nieuwe prestatie neer te zetten.

De Fitbit Zip kan eenvoudig aan kleding geklemd worden maar is daarnaast door het kleine formaat ook gemakkelijk in de broekzak te dragen. Met de meegeleverde reserve batterij die het maximaal zes maanden volhoudt kan er direct begonnen worden met deze nieuwe stijl van leven.

Fitbit overzicht en synchronisatie:

De draadloze Fitbit Zip synchroniseert je gegevens automatisch met je PC, Mac, iPhone 4S(5) of iPad 3. Je hoeft geen gegevens zelf in te voeren waardoor het gemakkelijk en snel gaat. Daarnaast heb je 24 uur per dag toegang tot de statistieken en het Fitbit-dashboard. Ook kun je jezelf registreren en het Fitbit apparaat koppelen aan geselecteerde smartphones.

Met de Zip, de gratis mobiele app van Fitbit, en het gratis online-dashboard krijg je inzicht in je dagelijkse vorderingen en je totale vooruitgang. Daarbij wordt je geholpen met afbeeldingen, tools, grafieken en een aanpasbaar dashboard. Alles om de gegevens zo nuttig en begrijpelijk mogelijk te maken. Als je weet hoeveel stappen je verwijderd bent van je doel, is deze makkelijker te behalen.

Fitbit database:


Dankzij de online-tools van Fitbit is het eenvoudig om maaltijden, vochtopname, training en gewicht te registreren. Leg de informatie eenvoudig vast met de mobiele app. Of het nu gaat om sinaasappels of gerookte zalm, de database bevat het allemaal. Wanneer je gekozen hebt voor een bepaald streefgewicht, dan kan Fitbit je helpen bij het vaststellen en het bereiken van je dagelijkse calorieëndoelstelling met behulp van jouw voedingsmiddelen- en activiteitgegevens.

Fitbit Zip specificaties:


· Volg activiteiten, voedingsmiddelen, slaap, drinkwatergebruik, lichaamsmassa, gewicht kunt vastleggen en vervolgen.
· Draadloze en automatische synchronisatie met PC, Mac, iPhone 4S/5 of iPad 3
· Eenvoudig in broekzak op te bergen of aan kleding te klemmen
· Spatwater dicht en regen- en zweet bestendig.
· Werktijd van de batterij: 4 tot 6 maanden

Merk Fitbit

Fitbit De Fitbit collectie bestaat uit een reeks actieve producten om een juiste levenstijl, beweegritme en voedingspatroon te ontwikkelen. De Fitbit collectie helpt bij het bereiken van je doelen en is overal te gebruiken door de draadloze verbindingen, apps en tools.

In de doos:

· 1x Fitbit Zip
· Silicone clip
· Bluetooth 4.0 USB-dongle
· Lithium-batterij
· Batterijklep tool
· Handleiding

Technische specificaties:


· Bewegingstracker
· Kleur: Antraciet-Zwart
· Bluetooth: 4.0-compatible
· Vochtbestendig
· Gratis Fitbit App voor iPhone of Android
· Accuduur: 6 maanden
· Materiaal: Kunststof

Bezorgen Fitbit Zip Charcoal

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Fitbit Zip Charcoal

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Fitbit Zip Charcoal

Beoordelingen van klanten over Fitbit Zip Charcoal

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Fitbit Zip Charcoal

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.