643.439 tevreden klanten

Fitbit Slimme weegschaal met Wi-Fi. Meet vetpercentage en BMI. Volg je gewicht met je iPad, iPhone of iPod. Beheer je gezondheid met de gratis Fitbit app. Stel doelwaarden in, bereik je doelen en maak contact met anderen. Lichaamsanalyse weegschalen FB201W

Eigenschappen Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

 
De Fitbit Aria Wifi Smart Scale ziet eruit als een normale digitale weegschaal, maar is dat niet! Het bijzondere aan deze Fitbit Aria weegschaal is dat je deze kunt koppelen aan je Fitbit activiteitenmeter en synchroniseert met de Fitbit apps. Hierdoor worden je vetpercentage, BMI en gewicht afgebeeld in duidelijke grafiek en heb je deze altijd bij de hand. In totaal heeft de weegschaal een geheugen voor 8 personen. Bang wezen dat andere gebruikers je gewicht zien hoef je niet. Door middel van je account blijft deze informatie alleen voor jezelf. In de app kun je doelen voor jezelf bepalen. Bij het bereiken van je doel verdien je een batch. Ook kun je ieder bereikt doel delen met je vrienden.

De Fitbit Aria Wifi Weegschaal meet je gewicht, vetpercentage en BMI met grafieken en mobiele tools. De Aria upload je gegevens naar een online account, zodat je alles op je Mac of zelfs onderweg met je iPad, iPhone of iPod kunt bijhouden.

Fitbit Aria Wifi Smart Scale specificaties:

· Slimme weegschaal met Wi-Fi
· Meet vetpercentage en BMI
· Volg je gewicht met je iPad, iPhone of iPod
· Beheer je gezondheid met de gratis Fitbit app
· Stel doelwaarden in, bereik je doelen en maak contact met anderen.
· Laadt automatisch online statistieken op
· Gebruik de Fitbit samen tot 7 andere gezinsleden
· Makkelijk leesbaar display

Productomschrijving van Fitbit Aria Wifi Smart Scales weegschaal

Met de slimme Fitbit Aria Wifi Smart weegschaal houd je gewicht, calorieën en training in de gaten, zelfs wanneer je onderweg bent.

Met Fitbit Aria kan vetpercentage en gewicht op langere termijn gecontroleerd worden met grafieken, zodat je je gezondheid zinvoller kunt beheren. De weegschaal meet ook de vet- en spiermassa van het lichaam. Voordat de gegevens worden verzonden via je draadloze thuisnetwerk zie je al resultaat met de gratis app van Fitbit voor iPod, iPhone en iPad (beschikbaar in de App Store).

Advies op maat:

Het glazen oppervlak van Fitbit Aria bevat electroden die een klein, veilig signaal door je lichaam sturen, om lichaamsimpedantie te meten, en je van nauwkeurige gegevens te voorzien over de hoeveelheid vet en spiermassa van je lichaam.

Geschikt voor:

· IPhone 5/4S/4/3GS/3G
· IPod touch 5e generatie, iPod touch 4e generatie & iPod touch 3e generatie
· IPad 1e generatie, iPad 2e generatie, iPad 3e generatie

Merk Fitbit:

Fitbit De Fitbit collectie bestaat uit een reeks actieve producten om een juiste levenstijl, beweegritme en voedingspatroon te ontwikkelen. De Fitbit collectie helpt bij het bereiken van je doelen en is overal te gebruiken door de draadloze verbindingen, apps en tools.
Meer producten van het merk Fitbit

Technische details Fitbit Aria Wifi Smart Scales weegschaal:

· Ref.: FB201W
· Garantie (in jaren): 2 jaar
· Kleur: Wit
· Materiaal: Metaal, Kunststof, Glas

In de doos:


· 1x Fitbit Aria Wifi Smart Scale
· Handleiding

Andere producten gerelateerd aan Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

Bezorgen Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • Voorraad8 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

Beoordelingen van klanten over Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.