Ontdek onze KORTINGEN

Excellerator

Excellerator, professionals in de vervaardiging van kwaliteitsvolle springtouwen, hebben als missie om de beoefening van een eenvoudige, leuke en doeltreffende fysieke activiteit die meerdere voordelen biedt, te bevorderen.

Alles zien
Excellerator

Excellerator categorieën

Waarom Excellerator kopen?

De springtouwen van Excellerator maken het mogelijk om een eenvoudige fysieke activiteit uit te voeren die bovendien ook nog eens compleet is en geschikt is voor alle leeftijden. Het is een accessoire waarvoor weinig kennis nodig is, dat een groot deel van de spieren van het lichaam traint en dat zeer gunstig is voor de gezondheid en voor de lichamelijke conditie van elke sporter. Door te trainen met een springtouw wordt het uithoudingsvermogen, de longcapaciteit en de hartslag ontwikkeld.

Terwijl de spieren van het onderlichaam (billen, kuiten, enz.) worden getraind, worden ook de rug en de buikspieren getraind, en wordt de houding gecorrigeerd. Bovendien kan men door het gebruik van gewichten in de ergonomische handgrepen de polsen, onderarmen en schouders trainen. Daarom kan men aan de hand van regelmatig touwspringen in combinatie met goede voeding, naast de reeds genoemde voordelen, ook het silhouet definiëren en helpt het bij het verwijderen van cellulitis.

Excellerator