blackfriday
terug
Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator
Bezorging volgende werkdag
€ 9,50

Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

Bezorging volgende werkdagNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 9,50
Tecnovita Goede kwaliteit elektroden. Pads en gels YR20002

Eigenschappen Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator


Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

Goede kwaliteit elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator (4 stuks).


Gebruik van de elektroden:

- Vóór elk gebruik, de huid schoonmaken.

- Gebruik geen crème of olie vóór de behandeling.

- Scheren kan de adhesie van de elektroden verhogen.

- Na gebruik, elektroden terugstoppen in het plastic zakje.

Vervanging:

Om te zorgen voor goede adhesie van de elektroden voor een lange tijd, maak ze zorgvuldig schoon met een schone doek.
Droog de elektroden goed af en bevestig ze opnieuw op uw huid. Als ze niet stevig vast blijven zitten, moet u ze vervangen.

Productvergelijking Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

Bezorgen Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen
Moeten daar geen batterijen in? Voor die 9euro vijftig wil ik het wel proberen Vroeger een schoudeblessure gehad.dat heeft de fysiodokter van Ajax binnen een mum weggewerkt,dat was ook zo ietsVraag van Claudia Verhoeven uit AmsterdamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, De electrodes werken alleen als u ze met de Technovita elecktrostimulator YR20 of YR21 gebruikt. Electrodes alleen werken niet.. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen

Beoordelingen van klanten over Elektroden voor YR20/YR21 BT electrostimulator

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening