terug
Elektrostimulator Compex Runner
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 449,00 € 299,00

Elektrostimulator Compex Runner

Nummer 4 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie sport en prestaties
Aanbieding - 33%
Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
€ 449,00 € 299,00

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Elektrostimulator Compex Runner Compex De Compex Runner is dé stimulator speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Voorkom spierpijn, herstel sneller en verlicht pijn met de Compex Runner. Sport en prestaties 518416LE

Eigenschappen Elektrostimulator Compex Runner

De Compex Runner geeft hardlopers de mogelijkheid hun training voor te bereiden, te verbeteren of te herstellen na een intensieve training.

De stimulator beschikt over 4 programma categorieën.
·Preventie: het voorkomen van enkelverzwikkingen, van kramp en van lage rugpijn
·Training: van romp stabiliteit, uithoudingsvermogen, kracht, uphill en downhill kracht, optimalisatie lange afstanden, overcompensatie en Fartlek
·Herstel: actief herstel, na de wedstrijd en verminderen van spierpijn
·Pijnvermindering: acute tendinitis, chronische tendinitis, lage rugpijn, enkel verzwikking, verminderen spierspanning

Materiaal en accessoires
Uw Compex Runner stimulator wordt geleverd in een uiterst praktisch koffertje, met daarin:
· 1 stimulator
· 4 Snap-verbindingen
· 4 grote Snap electroden
· 4 kleine Snap electroden
· 1 lader
· 1 riemklep
· 1 snelgids
· 1 opbergtas

Elektrostimulatie bestaat uit een procedure die het vrijwillige contractieproces van de spieren kan herproduceren dankzij optimale elektrische impulsen. Deze impulsen werken direct in op de motorische zenuw om een natuurlijke spierarbeid te bewerkstelligen, op dezelfde wijze als een willekeurige sportbeoefening, die tevens garant staat voor doeltreffendheid,
veiligheid en gebruikscomfort.

Muscle intelligence is een technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de specifieke eigenschappen van al onze spieren en zo de stimulatie aan te passen aan hun kenmerken. Eenvoudig omdat de transmissie van deze gegevens naar de stimulator automatisch gebeurd. Geindividualiseerd omdat elk van onze spieren uniek is.

Productvergelijking Elektrostimulator Compex Runner

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 449,00€ 299,00
Prijs€ 398,00€ 339,00
Prijs€ 429,00€ 294,00
Prijs€ 629,00€ 395,00
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkCompex
MerkSport-Elec
MerkCompex
MerkCompex
Gewicht1,5 Kg
Gewicht1,23 Kg
Gewicht1,45 Kg
Gewicht1,43 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste eigenschappen
Sport4 van 4
Sport
Sport
Sport
Fitness0 tot 4
Fitness
Fitness
Fitness
Revalidatie0 tot 4
Revalidatie
Revalidatie
Revalidatie
Massage0 tot 4
Massage
Massage
Massage
Pijn3 van de 4
Pijn
Pijn
Pijn
Esthetica0 tot 4
Esthetica
Esthetica
Esthetica

Bezorgen Elektrostimulator Compex Runner

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

*** De garantietermijn van de elektrostimulator is twee jaar. Op de batterij, de oplader en de kabels zit een garantie van 6 maanden.


***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

compex

Compex is een merk van Zwitserse origine dat in ruim twintig jaar tijd een ongekende expertise heeft ontwikkeld op het gebied van revalidatie, pijnbestrijding en sporttraining.

Marktleider op het gebied van elektrostimulatie, heeft Compex er mede voor gezorgd dat elektrostimulatie in de loop der jaren voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende sporters een onmisbare bondgenoot geworden is.

Vandaag de dag is elektrostimulatie een breed toegepaste trainingstechniek. Deze techniek wordt gebruikt bij de fysieke voorbereiding van sporters, spierherstel, preventie van blessures, of bij revalidatie en pijnbehandeling. Klinische studies hebben de doeltreffendheid van de Compex-stimulatoren aangetoond.

Specialist op gebied van spierstimulatie, streeft Compex ernaar zijn klanten ondersteuning te bieden bij hun zoektocht naar wellness, prestatieverbetering en zelfoverstijging.

compex

Betaalmogelijkheden Elektrostimulator Compex Runner

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Elektrostimulator Compex Runner

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Elektrostimulator Compex Runner

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening