terug
Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30
Bezorging 2 werkdagen
€ 889,00

Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

Nummer 3 van de meest verkochte Cavitatie
Bezorging 2 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
€ 889,00

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30 Tecnovita Cavislim is een high-tech apparaat dat ontworpen is om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen. Cavitatie YS30

Eigenschappen Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30


Met de YS30 Cavislim van Technovita by BH kunt u uw lichaamsvet kwijtraken, vanuit uw eigen huis.
 
Cavislim is een high-tech apparaat dat ontworpen is om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen.
 
 
Modus discontinue
 
De uitzendingen van de ultrasone golven gebeuren met tussenpozen.
 
 
Omschrijving
 
Met dit model kunt u kiezen tussen vier vormen van discontinue behandelingen. Ook kunt u op een eenvoudige wijze de tijd van de behandelingen programmeren met verschillende intensiteiten.
 
Voorzien van een voetschakelaar die de behandelingen kan stoppen voor een veilig gebruik en een compleet control van de sess.
 
Dankzij de grote diameter van de cavitatie behandelkop heeft het niets te benijden met een schoonheidssalon.
 
 
Voordelen van het apparaat
 
· Pijnloos.
 
· Non-invasieve: Vergeet de gevaarlijke operaties.
 
· Onmiddellijke resultaten worden opgemerkt vanaf de eerste behandeling.
 
· Elimineer cellulite en sinaasappelhuid.
 
· Diversen behandelzones (billen, buik, armen, heupen en benen).
 
· Vorm je figuur.
 
· Gemakkelijk te gebruiken.
 
 
Technische eigenschappen
 
· Gewicht: 7 kg.
 
· Afmetingen (cm): 34 lang x 38 breed x 13 hoog.
 
· Frequentie van de ultrasone golven - 40 kHz.
 
· Output: 5 tot 20 watt (afhankelijk van het programma wat in gebruik is).
 
· Stroomvoeding: 220V - Frequentie: 50 Hz.
 
 
Programmas
 
· Tijd: Programmeerbaar van 1 tot 15 minuten.
 
· Intensiteit: Programmeerbaar in 4 niveaus van intensiteit.
 
· Discontinue werkmodus: Programmeerbaar in 4 standen (P1-P2-P3-P4).
 
 
Inhoud
 
 
· Cellulite Serum 50 ml.
 
 
· Gebruiksaanwijzing stap voor stap.
 
· DVD voor gebruik.
 

Productvergelijking Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

Bezorgen Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen
Beste ik had een vraagje over dit apparaat. Ik heb al eens behandelingen met een cavicatie apparaat laten doen dit was erg duur. Daarom wil ik zelf zo een apparaat aankopen, zal dit dezelfde werking hebben? en natuurlijk hetzelfde resultaat? Ikw woon in BelgiË is dit geen probleem voor de levering en kan ik eventueel een afspraak maken voor de levering want ik werk de gehele week behalve op dinsdag? Groetjes NickyVraag van Nicky uit Antwerpen HobokenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Cavitatie werkt goed, en is inderdaad duur. Als u een apparaat aanschaft moet u er rekening mee houden dat dit voor thuisgebruik is, en dus niet zo geavanceerd als de apparaten die op een schoonheidsinstituut worden gebruikt. De YS 70, echter, is voor professioneel gebruik, dus meer geavanceerd, meer werkmodus, i.p.v. één heeft deze twee manipels, en YS70 is veel krachtiger dan YS50 of YS30. De twee manipels zijn voor twee verschillende behandelingen, d.w.z. voor het hele lichaam (de grote manipel) en voor behandeling van lichaamsdelen waar u het vet niet zo makkelijk kwijt raakt (de kleine manipel). Dankzij het kleine oppervlak is de kracht meer geconcentreerd op één stukje lichaam, waardoor de ultrasonische golven beter in het lichaamsvet doordringen. In uw geval spreekt u over hardnekkige cellulitis op bepaalde plaatsen, hiervoor is de kleine manipel uitermate effectief. Het zijn allebei high-tech apparaten die ontworpen zijn om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen, maar de resultaten van de professionale (de YS70) Cavislim zijn beter en sneller. Hopelijk helpt dit. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen

Beoordelingen van klanten over Cavitatie Tecnovita Cavislim YS30

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening