blackfriday
terug
Care Stepper MAKALU
Binnenkort
€ 459,00

Care Stepper MAKALU

Nummer 10 van de meest verkochte Steppers
Care Ideaal voor toning van de billen, dijen en benen. Steppers 50851

Eigenschappen Care Stepper MAKALU

 
De Stepper Care Makalu is ontworpen voor regelmatig gebruik thuis. Ideaal voor toning van de billen, dijen en benen.
Dit product is geschikt zowel voor beginners als voor ervaren atleten.

Het apparaat is uitgerust met twee hydraulische cilinders, handmatig in 12 standen verstelbaar.
U kunt dus tijdens uw training de intensiteit en inspanning wijzigen.

De Stepper Makalu heeft een multi-positie stuur met interne sensoren voor de berekening van de hartslag tijdens de training.

Uw onafhankelijke voetensteun is bedekt met een anti-slip oppervlak dat goede stabiliteit biedt.

De Care Makalu heeft een overzichtelijk LCD-scherm. Geeft trainingstijd, aantal stappen, het calorieverbruik en de hartslag aan.

Makkelijk te gebruiken en compact, de stepper is ideaal voor het verbeteren van uw figuur op een snelle en gemakkelijke manier.

Teller:

Gelijktijdige functies:
· Tijd
· Aantal stappen
· Geschatte calorieën.

Specificaties:

· Systeem van hydraulische cilinders - verstelbaar.
· 12 weerstandsniveaus.
· Handsteun is anatomische en veilig.
· Onafhankelijke versnellingen.
· Transportwielen aan de voorkant van de stepper.
· Console (windows nb): 1
· Tactiele sensoren
· Kleur: Wit, zwart
· Gebruik: Regelmatig thuisgebruik

EG: EN957 klasse H (thuisgebruik)

Ondanks het kleine formaat van de Stepper is het een geschikt apparaat de spieren van het onderlichaam te trainen(billen, dijen, kuiten, liezen). Tevens worden de buikspieren getraind.

Handig en makkelijk te gebruiken, ook geschikt voor cardio.

Gewicht en afmetingen:

· Gewichtscapaciteit: 100 kg.
· Gewicht: 32 kg
· Afmetingen openen: lengte 95 cm x breedte 47 cm x hoogte 125 cm.

Garanties:
· Structuur garantie 2 jaar
· Onderdelen slijtage 2 jaar garantie

Productvergelijking Care Stepper MAKALU

Bezorgen Care Stepper MAKALU

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

CARE is één van de leiders in de fitnessindustrie, dankzij de 40 jaar lange ervaring. Zowel het maken van de producten als het certificeren ervan zijn fasen die serieus genomen worden door deze fabrikant.

Tegenwoordig zijn de fitnessapparaten tevens te gebruiken bij de klanten thuis alhoewel Care's eerste stappen vooral op professioneel gebruik gericht waren. De eerste indoor speedbike, gecreëerd door de oprichter van het bedrijf werd speciaal gebruikt door fysioterapeuten. Op deze manier werd Care een belangrijke speler op het gebied van de revalidatie. Vervolgens werd de fiets voor de patiënten aangepast voor thuisgebruik. En vanuit deze behoefte op medisch niveau is bij Care de passie voor sporten in het algemeen ontstaan.

Betaalmogelijkheden Care Stepper MAKALU

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Care Stepper MAKALU

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Care Stepper MAKALU

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening