649.507 tevreden klanten

BSN De sleutel tot de vernieuwde formule van Nitrix 2.0 is de opname van 3 gram van het aminozuur L-citrulline, een voorloper van stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide 1066097

BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

€ 49,90

Eigenschappen BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)


 • Volumizes Vasculaire-en spierweefsel
 • De gehele dag gefocust, keihard en enorme spierhardheid
 • Bevordert weefselherstel, Herstel, en Uithoudingsvermogen
 • Vermindert spier / gewrichtspijn en stijfheid
 • Ondersteunt Maximale stikstofoxide (NO) Niveaus
 • Gebruikt door bodybuilders en fitness modellen.

Nitrix 2.0 is de meest recente vooruitgang in geconcentreerde stikstofmonoxide producten, ter ondersteuning van spierpomps, meer uithoudingsvermogen en betereprestaties. De sleutel tot de vernieuwde formule van Nitrix 2.0 is de opname van 3 gram van het aminozuur L-citrulline, een voorloper van stikstofmonoxide.

Nitrix 2.0 een waardevolle basis voor al uw suppletie. En Nitrix 2.0 is handiger dan ooit. je hoeft nog maar 6 tabletten per dag te nemen. Deze stoffen zorgen voor een toename van spiergroei, sneller herstel en een betere vet verbranding.

Een 4 weken durende transformatie met Nitrix 2.0!

 • Week 1 - Je lichaam zit nu in de NO 'oplaad' fase.  Je zult een begin voelen van de complete lichaam pomp!
 • Week 2 - Nitrix 2.0 heeft de 'groei schakelaar' aan gezet! Ergens in de 2e week zul je de echte kracht van Nitrix 2.0 beginnen te ervaren. Tijdens week 2 zal je kracht, uithoudingsvermogen en herstel aanzienlijk toenemen. Je spieren zullen er ook zichtbaar voller en harder uit gaan zien.
 • Week 3 - De Transformatie is begonnen, en het wordt vanaf nu alleen maar beter! Het vel om je spieren zal steeds strakker gaan zitten. Je aders lijken wel door je spieren heen te willen kruipen! De pomp die je na de training hebt zal nu wel een hele dag kunnen blijven duren.
 • Week 4 en verder - Elke dag is het net alsof je steeds sterker, harder en voller er uit ziet! Las de weken vorderen zal ook je lichaamsvet gaan dalen en je spiermassa verder toenemen. En het mooiste van dit alles is, is dat je behaalde resultaten blijvend zijn!


Gebruik

Neem tweemaal daags 3 tabletten.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.


Inhoud

BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)


Ingrediënten

Concentrated Nitrix Composite (L-Citrulline, Hawthorne Extract (Aerial Parts) (1% Flavonoids, 3% Oligomeric Proanthyocyanidins), Pomegranate Fruit (20% Punicaligins), Grape Seed Extract (85% Polyphenols), Pterostilbene (PTeroPure®*), Red Pepper Extract (Fruit) (2% Capsaicinoids) (Capsimax*), Trans-Resveratrol (ResVida®), Black Pepper Extract (Fruit) (95% Piperine) (Bioperine®)

Myogenic Matrix: Creatine Monohydrate, Creatine HCI (Con-Cret®), Creatine Anhydrous

Allergie informatie: Gemaakt met apparatuur dat producten bewerkt die melk, ei, sojabonen, schelpdieren, vis, noten en pinda's bevatten.


Voedingswaarde informatie

 Per doseing
Creatine 1,5g
L-Cirtuline 1,5g
Meidoornextract 100mg
Granaatappelectract 100mg
Druivenpitextract 50mg
Cayennepepperextract 25mg
Niacine 12mg
Piper nigrum zaad estract 5mg
Reservatol 3mg

Bezorgen BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Beschikbaarheidlaatste week van MeiBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de laatste week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

laatste week van Mei

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de laatste week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

Beoordelingen van klanten over BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.