blackfriday
terug
BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg
Binnenkort
€ 699,00

BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

BodyTrading EZ-Dumbbells zijn een van de meest innovatieve producten in de laatste jaren ontwikkeld. U kan een bij u thuis een volledige set halters hebben op een oppervlakte van minder dan een halve vierkante meter. Halters EZ0100+EZRACK

Eigenschappen BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

 
EZ-Dumbbells zijn een van de meest innovatieve producten in de laatste jaren ontwikkeld. U kan een bij u thuis een volledige set halters hebben op een oppervlakte van minder dan een halve vierkante meter. We kennen het probleem, uw wil trainen met een halter of dumbbell maar heeft geen plaats om een lang rek met halters te plaatsen. Komt er nog bij dat zo een volledige set veel duurder is. In combinatie met een degelijke bank is succes verzekerd en kunnen er erg veel oefeningen worden gedaan. Eén simpele draai aan de selectieknop is voldoende om het gewicht aan een halter te te veranderen.
 
 
·  Paar revolutionaire halters 12 gewichten in 1  - Dumbbell.
 
·  Mogelijke gewichten: 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 17.5, 20, 22.5, 25, 27.5, 30, 32.5.
 
·  Vervangt in totaal 450 kg halters, geld – en plaatsbesparend.
 
·  Vloeroppervlakte van minder dan 0,35 m².
 
·  Met "quick-released" knop, om het gewicht veilig te veranderen in 1 seconde.
 
·  Speciaal ontworpen handgreep voor optimaal comfort en grip.
 
·  Enkel geschikt voor prive en thuisgebruik.
 
·  Speciaal ontworpen zodat de rug niet belast wordt.
 
·  Afmetingen gewicht: 20 cm x 22 cm x 40 cm.
 
·  Afmetingen van het totaal:72 cm x 45 cm x 80 cm.
 
·  Totaalgewicht: 77kg.
 
·  Kleur: grijs.
 
 

Productvergelijking BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

Bezorgen BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
2 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

2 Vragen
Hallo, ik vroeg me af of de handgrepen uit rubber bestaan of is het gewoon een ijzeren handgreep? En is dit de laatste nieuwe versie van de verwisselbare bowflex dumbbels? Dank bij voorbaat voor een antwoord grtjVraag van Ken engels uit diestWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, De handvaten van EZ0100 zijn grotendeels uit chroom met een contour in rubber. Dit product is gelijkaardig aan bowflex. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Beste, Ik ben geïnteresseerd in de EZ0100 selective dumbells set 5-32,5 kg. Echter wil ik hem graag zonder standaard hebben. Is dit mogelijk? Zo ja, wat gaat dit dan kosten? Hoe is de kwaliteit van deze set, want ik kan er t.o.v. de Bowflex 1090 weinig reviews over vinden. Graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Richard.Vraag van Richard uit VianenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Nee, helaas gaat dit allemaal samen. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

2 Vragen

Beoordelingen van klanten over BodyTrading EZ0100 Selective Dumbbells Set 5-32.5kg

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening