649.507 tevreden klanten

Body-Solid De Body-Solid GFID225 Folding Multi-Bench is de perfecte trainingspartner - deze trainingsbank is functioneel, compact, eenvoudig te verplaatsen en duurzaam. Utility benches GFID225

Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

Semi-professioneelinfo
€ 249,00

Levertijd1e Week van Mei

5.0 Sterren5.0 van de 54 beoordelingen

Eigenschappen Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

 
De Body-Solid GFID225 Folding Multi-Bench is de perfecte trainingspartner - deze trainingsbank is functioneel, compact, eenvoudig te verplaatsen en duurzaam. Er is geen montage voor nodig, sterker nog, dit toestel kan direct gebruikt worden na het uitpakken van de doos. Verstel de zitting in 7 verschillende posities voor flexibiliteit en comfort. Het ovalen frame is 5 x 7,5 cm dik zodat u de degelijkheid en het comfort zelfs tijdens de zwaarste trainingen ervaart. De ingebouwde transportwielen maken de GFID225 eenvoudig en snel verplaatsbaar. Klap de bank in na gebruik en plaats deze onder het bed of in een kast. Levenslange garantie voor thuisgebruik.
 
Belangrijke Eigenschappen:
 
·  Geen montage nodig.
·  7 verstelbare posities.
·  Transportwielen voor mobiliteit.
·  Afmetingen opgebouwd: 45 cm H x 143 cm L x 40 cm B.
·  Afmetingen opgeklapt: 23 cm H x 143 cm L x 40 cm B.
·  Levenslange garantie voor thuisgebruik.
·  Afmetingen rugleuning: 20 - 24 cm breed en 78 cm lang.
·  Afmetingen zitting: 28 - 38 cm breed, 29 cm lang en 6,25 cm dik.
·  Maximale belasting: 450 kg.
 
·  Model: GFID225.
·  Verzendgewicht: 34kg.
·  Gefabriceerd door: Body-Solid.
 
 

Andere producten gerelateerd aan Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

Bezorgen Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid1e Week van MeiBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal volgende week in ons magazijn binnenkomen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

1e Week van Mei

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal volgende week in ons magazijn binnenkomen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Body Solid is marktleider in hoge kwaliteit krachtapparatuur voor thuisgebruik. Van Amerikaans design en stevige structuren, de apparatuur is geschikt voor iedereen en bieden jarenlange ervaring in het maken en verkopen van krachtapparatuur.

Gedurende meer dan 20 jaar heeft Body-Solid zich ingezet om de beste producten te verkopen en tevens een uitstekende aftersales service te bieden. De tevredenheid van de klant is het belangrijkste uitgangspunt van BodySolid.

Productvergelijking Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

Beoordelingen van klanten over Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225

5 Sterren
100 %
(4)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
5.0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

4 Klantbeoordelingen1
Body-Solid GFID225 Folding Multi-Bench

De Body-Solid GFID225 Multi-Bench besteld. Artikel was niet op vooraad maar ik werd continu per mail op de hoogte gehouden mbt een eventuele lever data, dit vind ik heel erg goed van FD.

 • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225
55
5 Sterren5 Sterren
Body-Solid Folding Multi-bench GFID225

Multi-purpose bench: solid, easy to use, no assembly required. Absolutely ideal for home us and yet of professional quality

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225
55
5 Sterren5 Sterren
I like it, very functional

I like it as it's quite low to the ground so I can easily support myself during exercises with my feet firmly on the ground. Also the different settings are easy on this bench as it's just pick up and place in the setting you want rather than click in and tighten something . Good Bench !

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225
55
5 Sterren5 Sterren
Oerdegelijke bench!

Zeer professionele kwaliteit. Niet twijfelen maar bestellen!

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Body-Solid Folding Multi-Bench GFID225
55
5 Sterren5 Sterren
4 Klantbeoordelingen1