terug
BH Shiatsu M400 Prince massagestoel
Bezorging 2 werkdagen
€ 2.890,00 € 2.490,00

BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

Nummer 3 van de meest verkochte Massagestoelen
€ 2.890,00 € 2.490,00
Tecnovita Topmassagetechnieken en 5 typen massages op een comfortabele traditionele stoel van exclusief design. Massagestoelen M400

Eigenschappen BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

De BH Shiatsu massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk 'druk met de vingers' betekent. Deze techniek legt voornamelijk de nadruk op de behandeling van alle klinische symptomen die met de wervelkolom verband houden, waarbij voor verlichting en ontspanning wordt gezorgd in verschillende lichaamsdelen.
 
De BH Shiatsu M400 Prince massagestoel beschikt over vele massagetechnieken, diverse sterktes en talloze combinatiemogelijkheden. Het is vooral belangrijk hoe deze technieken door de stoel worden toegepast en wat de massages voor positieve gevolgen met zich meebrengen.
 
Wat zijn de voordelen van een massage met de BH Shiatsu M400 Prince massagestoel?
· u krijgt meer energie
· het reguleert uw hormoonsysteem 
· het reguleert de bloedsomloop
· toxine wordt uit het lichaam verwijderd
· vermindering van gespannen spieren
· vermindering van stress
· gaat slapeloosheid tegen

 
Specificaties BH Shiatsu M400 Prince:
 
De stoel is voorzien van acht airbags voor de oppervlakte van de benen en voeten die een uitzonderlijke luchtdruk massage teweegbrengen. 
 
Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in benen en dijen zorgt.
 
Dankzij de volledig met de hand verstelbare beensteunen met vibratie massage kunt u ook uw benen en voeten laten masseren. Beenmassage verbetert de bloedsomloop, gaat zwelling tegen en vermindert spierspanning. De voetmassage ontspant de zijkanten en de voetzolen door prettige, variabele massagebewegingen.
 
Met de eenvoudige moderne LCD afstandsbediening kunt u uw massage volledig aanpassen aan uw persoonlijke eisen en bovendien worden alle delen van uw rug betrokken in de massage. U kunt kiezen tussen 5 met de hand in te stellen massages, met 3 intensiteitsniveaus en tevens kunt u een zone (total, partial or spot) kiezen.
 
Vijf type massages:
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
· Zweedse massage: Een techniek die gericht is op het ontspannen van de spieren en tegelijkertijd een klopmassage met een cirkelbewegingmassage combineert. Het is vergelijkbaar met de dual-action massage maar minder intensief.
· Rolmassage: Een rollende massage, algemeen en op specifieke plekken. De rollende bewegingen over de gehele lengte van de rug strekt de rugspieren en vermindert zo de spanning in deze spieren. 
 
Drie programma's:
· Relax
· Therapy
· Air
 
Al deze programma's, met een tijdsduur van 15 minuten, combineren de 5 verschillende massages en nemen u mee naar een wereld van ontspanning.
 
Tenslotte is het mooie design van deze stoel zodanig dat deze heel goed in uw salon past en te gebruiken is om televisie te kijken, een boek in te lezen of welke andere ontspannende activiteit dan ook.
 
Technische gegevens:
 
· 3 automatische programma's van 15 minuten
· 5 type massages met 3 intensiteitsniveaus
· Elektrisch verstelbare rugleuning en beenstand
· Overzichtelijke afstandsbediening met blauw backlight LCD-scherm 
· Materiaal: synthetisch leer
· Transportwielen
· Afmetingen (normale stand): 204x75x75cm
· Afmetingen (ligstand): 135x75x118cm
· Gewicht: 65 kg
 
NB. Massagestoelen zijn voor iedereen geschikt met uitzondering van kinderen onder 18 jaar, zwangere vrouwen, mensen met ernstige osteoporose en mensen met hartritmestoornissen.
 

Productvergelijking BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

Bezorgen BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over BH Shiatsu M400 Prince massagestoel

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening