643.439 tevreden klanten

BH Veelzijdigheid, flexibiliteit en vrijheid. Crosstrainers G885

Eigenschappen BH i.VS Motion Crosstrainer

 
 I.CONCEPT:
                               
EEN NIEUWE VORM VAN INTERACTIEVE TRAINING VAN BH
                 
 
                     
WELKOM IN DE WERELD VAN I.CONCEPT!
                           
WAAR GEZONDHEID EN TRAINING SAMENGAAN
                           
                           
Het revolutionaire i.Concept van BH is een nieuw concept ontwikkeld door BH in samenwerking met Apple: 100% interactief, 100% inspirerend en 100% gezond. 
Dankzij de mogelijkheden van de i.Concept modellen BH fitnessapparatuur kan de gebruiker het beste ervaren van twee werelden: sport en spel.
 
Enerzijds kunt u gebruik maken van de diverse multimedia, surfen op het Internet en gebruik maken van uw favoriete Apps op uw Apple toestel (iPhone of iPad) terwijl u anderzijds flink kunt trainen in het comfort van uw eigen huis. Daarnaast heeft u een enorme afwisseling in trainingsopties omdat u de mogelijkheid heeft om diverse beschikbare Apps te updaten of vernieuwen.
 
 
U kunt zowel de klassieke trainingsprogramma's uitvoeren (warming up, cooling down, heuvels beklimmen en afdalen, vetverbranding, conditie etc.) als de mogelijkheid om spelenderwijs diverse uitdagingen aan te gaan gebaseerd op uw trainingsintensiteit. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld een videogame waarbij u pas een niveau verder kunt komen als u een bepaald altijd minuten, afstand of tijd heeft afgelegd met een bepaalde weerstand. Kortom, de mogelijkheden zijn met de Apple connectivity eindeloos.
 


Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te trainen op de kwalitatief hoogwaarde fitnessapparatuur van BH, onderdeel van Exercycle, S.L. Dit merk wordt in de Benelux verdeeld door NRG fitness systems. Deze lijn fitnessapparatuur is een garantie voor kwaliteit en innovativiteit voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Enkele innovatieve technologieën die gebruikt worden zijn Plug & Run, A-Wing system, GSG, Combo Dual Vibratie en de Eco technologie.

BH i.VS Motion crosstrainer:

Veelzijdig, flexibel, voor meer vrijheid tijdens de traing.
Deze crosstrainer is geschikt voor verschillende soorten gebruikers dankzij de variabele stapmogelijkheden: 46 tot 66 centimeter.

EIGENSCHAPPEN:

· Ontworpen voor semi-professioneel gebruik.

· Monitor E1: bevat 4 vooraf geinstalleerde programma's met 24 intensiteitsniveaus.
Eén RP programma, 4 programma's voor hartslagcontrole (HRC), een programma Watt (SK), een hersteltest(RT), Dot Matrix 5.3 '', telemetrische hartslag (borstband inbegrepen) en oplader voor de iPhone of iPad.

· Variabele stappas: veelzijdigheid, flexibiliteit en vrijheid in de training, voor verschillende soorten gebruikers.

· Elektromagnetisch remsysteem.

· Telemetrische hartslag (borstband inbegrepen).

· Hartslagmeting via contact voor meer geavanceerde trainingen.

· Veiligheidsvergrendeling van de pedalen.

· Handmatige instelling van de staplengte.

· Transportwieltjes.

Specificaties:

- Lengte: 155cm

- Breedte: 64cm

- Hoogte: 167cm

- Gewicht: 115kg.

- Maximaal gebruikersgewicht: 130kg.

- Gewicht vliegmassa: 35kg.

- Stappas tussen de 46 en 66cm.

Compatibel met i.Concept apparaten van BH:

· iPod touch (4th generation).
· iPod touch (3rd generation).
· iPhone 4S.
· iPhone 4.
· iPhone 3GS.
· iPad 2.
· iPad.

Let op: de i.Concept modellen zijn voorzien van 30pins aansluitingen. Adapters naar 8pins Apple toestellen zoals de iPhone 5 en iPad 4 zijn verkrijgbaar via Apple Stores.

Belangrijkste eigenschappen

Andere producten gerelateerd aan BH i.VS Motion Crosstrainer

Bezorgen BH i.VS Motion Crosstrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden BH i.VS Motion Crosstrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

bh

Het merk BH Fitness, biedt u een complete lijn fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Alle fitnessapparaten van BH Fitness zijn voorzien van de hoogste maatstaven in design en technologie. Zowel de cardio lijn als de complete krachtlijn wordt geproduceerd met de hoogste standaard in kwaliteit door de complete BH groep.

De BH groep werd reeds opgezet in 1909. Met een lange traditie in de fietsindustrie, begonnen zij in 1969 met het maken van fitnessapparaten. Naar aanleiding van de enorme groei in de fitness sector besloot de BH groep een specifieke fabriek te creëren voor het produceren van fitness artikelen.

BH is een bedrijf dat vanaf het begin gericht is geweest op de internationale markt en vandaag de dag is de groep actief in meer dan 65 landen verdeeld over vijf continenten.

De BH groep is de enige fitnessfabrikant in de wereld die in alle segmenten van de fitnessmarkt actief is. Tevens is het één van de eerste sportbedrijven geweest die het certificaat van de ISO 9001 standaard behaald heeft.

Een deskundig kwaliteitsteam samen met een sterk R&D team zorgen ervoor dat de groep altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en deze uiterst zorgvuldig doorvoert bij de fabricatie van de producten.

bh

Productvergelijking BH i.VS Motion Crosstrainer

Beoordelingen van klanten over BH i.VS Motion Crosstrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over BH i.VS Motion Crosstrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.