Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Amix Carnosyn - 100 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 31,35 € 25,90

Amix Carnosyn - 100 capsules

Nummer 2 van de meest verkochte Beta Alanine
Toppers - 17%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
  € 31,35 € 25,90

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Amix Carnosyn - 100 capsules Amix Voorloper van Carnosine. Gepatenteerde beta-alanine, CarnoSyn®. Vrij van dopinggeduide middelen. Time-released beta-alanine. Beta Alanine 807

  Aanbevolen: combineer met...

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  € 22,99

  Eigenschappen Amix Carnosyn - 100 capsules


  • Voorloper van Carnosine
  • Gepatenteerde beta-alanine, CarnoSyn®
  • Vrij van dopinggeduide middelen
  • Time-released beta-alanine

  Supplementeren met beta-alanine is de meeste effectieve manier om de carnosineconcentraties in de spieren te verhogen. Een verhoogde carnosineconcentratie zorgt er voor dat er op een effectieve manier door verschillende biochemische mechanismen waardoor de verzuring van de spieren wordt vertraagt.

  CarnoSyn®, bevat de enige gepatenteerde vorm van beta-alanine ter wereld!

  • CarnoSyn® is time-released
  • CarnoSyn® is getest op puurheid
  • CarnoSyn® is vrij van dopinggeduide middelen
   
  Het CRT-ss systeem van Amix Nutrition zorgt ervoor dat de beta-alanine time-released wordt opgenomen in het lichaam waardoor het geen tintelingen veroorzaakt.

  De werking van beta-alanine
  Beta-alanine buffert op een hele effectieve manier waterstofionen welke vrijkomen als melkzuur zich opbouwt in een spier. Juist deze waterstofionen en niet de melkzuur veroorzaken het branderige gevoel en belemmeren het functioneren van de spieren tijdens inspanningen. Waterstofionen verlagen de ph-waarde van zowel het bloed als de ph-waarde van de spieren en verhogen dus de zuurtegraad.

  Carnosine bindt zich aan de waterstofionen waardoor deze worden geneutraliseerd, carnosine werkt dus als een buffer.

  Calcium regulator
  Als een spiervezel samentrekt gebeurt dat onder leiding van het vrijgeven van calcium in de spiercel. Dit leidt tot een samentrekking van de spier. Carnosine zorgt voor een efficiëntere vrijlating en opname van het calcium waardoor een spier harder en krachtiger kan samentrekken.

  Anti-oxidant
  Carnosine is een sterke antioxidant.

  NOS
  'Nitric Oxide Synthase' is het enzym dat NO (stikstof) in het lichaam produceert, Carnosine is zelfs 29.2% effectiever in het verhogen van dit enzym dan arginine.

  Enzym regulator en activator
  Tijdens inspanningen wordt de energie toevoer naar de spiercellen geregeld door enzymen en enzymcomplexen. Door de opbouw van melkzuur en afsplitsing van waterstofionen worden deze processen verstoord. Carnosine biedt bescherming aan deze enzymen en enzymcomplexen.

  GABA
  Beta-alanine werkt als een neurotransmitter op meerdere receptoren. Beta-alanine is een analoog en ‘uptake inhibitor’ van de neurotransmitter GABA (gamma-amino-butyric acid).

  Voor wie is Carnation geschikt?
  Carnation is geschikt voor duursporten, krachtsporten, een combinatie van beide en alles wat er tussen ligt. Vrijwel iedereen die aan sport doet heeft baat bij het gebruik van Carnation jong, oud, man en vrouw!

  Waarom time release?
  Beta-alanine veroorzaakt een tintelende huid bij effectieve doseringen (speldenprik gevoel). Door de beta-alanine time release te maken word de opname verspreid over een aantal uur waardoor er geen speldenprik gevoel optreedt en dus ook niet voor dit ongemak zorgt. Capsules vergroten bovendien ook nog eens het gebruiksgemak.


  Gebruik

  Neem één tot twee capsules, drie keer verspreid over de dag.
  Neem twee capsules 30-60 minuten voor de fysieke inspanning en 2 capsules direct daarna.

  Voor optimaal resultaat tenminste vier tot zes weken achtereen gebruiken. De effecten van beta-alanine op trainingen en/of wedstrijden worden na 1-2 weken voelbaar.


  Inhoud

  Amix Carnosyn - 100 capsules


  Ingrediënten

  Per capsule: 600mg CarnoSyn® beta-alanine, Methocel®. Overige ingrediënten: Rundergelatine, water, titaniumdioxide, magnesiumstearaat, sillicumdioxide.


  Voedingswaarde informatie  Productvergelijking Amix Carnosyn - 100 capsules

  Bezorgen Amix Carnosyn - 100 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Amix Advanced Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Amix garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Amix Carnosyn - 100 capsules

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Amix Carnosyn - 100 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Amix Carnosyn - 100 capsules

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening