Alatech

Alatech is zich bewust van de vraag van de gebruikers om de effecten van sport op competities en trainingen te controleren en ontwikkelt hartslagproducten die gebaseerd zijn op onderzoeken van de huidige markt, de gezondheid, en de psychologie.

Alles zien
Alatech

Alatech categorieën

Waarom Alatech kopen?

· Prioriteit, de klanten: Alatech waardeert zorgvuldig alle klanten en doet altijd al het mogelijke om haar doelstellingen te bereiken.

· Voortgezette studie: Realiseert studies naar de reële vraag van de markt, wat leidt tot de continue ontwikkeling van nieuwe producten.

· Uw beste optie: Alatech zal uw beste optie zijn omdat het vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Alatech

Geschiedenis van Alatech

Alatech is gespecialiseerd in het creëren van fitnessapparaten sinds 2002 zodat de gebruikers een gezond leven leiden en de geest van voortdurende verbetering en evenwicht behouden.

In 2004 heeft het bedrijf een fabriek opgericht in Xiaoshan (China) onder strenge kwaliteitscontroles en een sterk R&D-proces.

In 2008 heeft het de ontwikkeling van nieuwe hartslagproducten met haar eigen merk voltooid, waardoor de internationale marktnormen werden bereikt.

In 2009 waren ze niet alleen pioniers in de ontwikkeling van hartslagproducten die zowel binnen als buiten konden gebruikt worden maar ook in de constructie van een wereldwijd verkoopnetwerk dat het mogelijk maakt om alle hoeken van de wereld te bereiken en de klanten de beste service te bieden.