Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 89,99 € 38,22

Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

Nummer 4 van de meest verkochte Borstbanden
Aanbieding - 58%
Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
€ 89,99 € 38,22

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband Alatech Dankzij de combinatie ANT+ technologie én Bluetooth Smart heb je alleen deze borstband nodig om op je apparaten aan te sluiten. Borstbanden CS012

Aanbevolen: combineer met...

Eigenschappen Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband


Dual technologie design. Met zowel ANT+ als Bluetooth Smart technologie, heb je alleen deze borstband nodig om je op al je trainingsapparaten aan te sluiten, zowel smartphones als GPS horloges met ANT+, GPS fietscomputers of je trainingsapparaten.  De CS012 borstband is tevens compatibel met het Bluetooth Smart Runaid 10 horloge en de Bluetooth Smart Cyclaid 10 fietscomputer. Je hebt alleen de CS012 borstband nodig om je op je apparaten aan te sluiten.

Alatech CS012 Dual Mode Heart Rate Strap

· Een zachte elastische band met sensor, die zich aanpast aan uw lichaam zodat dit zo comfortabel mogelijk zit tijdens de training.
· CS012 met Dual technologie: omdat het hier om een combinatie gaat van ANT+ en Bluetooth Smart technologie heb je alleen deze borstband nodig om je op al je trainingsapparaten aan te sluiten. Zowel met smartphones als GPS horloges met ANT+, GPS fietscomputers of je trainingsapparaten. Met deze borstband kun je waar dan ook je hartslag meten en bijhouden.
· Het helpt je de intensiteit van je trainingen bij te houden zodat je je niet teveel of te weinig inspant en je doelstellingen bereikt.
· Je hoeft alleen de sluitdop open te maken en dan kun je de batterij gemakkelijk vervangen.
· Houd je trainingsinformatie op een efficiënte manier bij.
· Sluit op een simpele en gemakkelijke manier je informatiezender aan op de App van Ala Coach+ om je trainingsgegevens te volgen. 
· Hoog rendement dankzij de Bluetooth Smart 4.0. technologie.
· Bruikbaar zowel voor binnen als buiten.
· Compatibel met de meeste Apps met Bluetooth Smart 4.0 en ANT+.
· Het gebruik van het Bluetooth horloge Runaid 10, de Cyclaid 10 fietscomputer of het downloaden van de Ala Coach+ App wordt aanbevolen.

Alatech CS012 Dual Mode Heart Rate Strap


Waarom is het belangrijk je hartslag te meten tijdens het trainen?


De hartslagmeting gebaseerd op het percentage maximale frequentie van de App Ala Coach+ is een simpele bron van informatie om de intensiteit van je trainingen bij te houden. Het is een efficiënte manier om je lichaam te begrijpen en het biedt de mogelijkheid met optimale intensiteit te trainen om het nuttige effect van de training te verhogen en risico´s te verminderen.
 
Maximale hartslagfrequentie (HRmax, MHR)= 220-leeftijd
Kijk hieronder om je maximale hartslagfrequentie te berekenen met de Ala Coach+ formule.  

Alatech CS012 Dual Mode Heart Rate Strap


Compatibele apparaten

Compatibel met iPhone 4S en hoger en met Android modellen die Android 4.4 of hoger gebruiken en die met Bluetooth 4.0 werken.

Ala Coach App

Eigenschappen

· Muziek geïntegreerd.
· Keuze uit verschillende activiteiten.
· Creërt persoonlijke programma's. 
· GPS.
· Rondeteller.
· Meet intensiteit van de training (hartslag in real time, maximale hartslag, halve hartslag).
· Berekening verbruikte calorieën (calorieën, vet en caloriepercentage en koolhydraten).
· Deel je trainingsroutines. 
· Kan tegelijkertijd met andere running apps of in slaapstand gebruikt worden.

Slaat de vorderingen in calorieverbruik, gewicht, bloedgroep, hartslag en slaap op. Helpt je je gezondheid bij te houden. Ala Coach+ App is gratis en kan gedownload worden in de Apple App Store of Google Play en is compatibel met de meeste Bluetooth Smart 4.0 sensoren en  apparaten. Ala Coach+ App is compatibel met smartphones met Bluetooth 4.0.

alatech SC002


Laat je activiteit zien

Ala Coach+ laat je hartslag, maximale hartslag, halve hartslag, calorieën, afstand, tijdsduur, stappen, cadans, snelheid, ritme, helling en nog veel meer zien.

alatech SC002


Persoonlijk en optimaal

Ala Coach+ App helpt je fysieke conditie te bepalen. Elke persoon zet zijn eigen doel volgens zijn eigen plannen, bijvoorbeeld gewichtsverlies of het verbeteren van zijn fysieke conditie of het verhelpen van gezondheidsproblemen. Ala Coach+ geeft een precieze reeks aan hartslagmetingen waarmee je je kunt laten leiden.

alatech SC002


Details en vorderingen

Ala Coach+ vat je trainingswaarden samen. Het geeft tevens je routes op een kaart aan,  je beste resultaten in grafieken en nog veel meer! 

alatech SC002


Specificaties

· Grootte: 60 x 38 x 12.5mm

· Gewicht: 16.2g

· Waterbestendigheid: IPX7

· Dual technologie: ANT+ en BLE bieden de mogelijkheid aan te sluiten op smartphones en GPS horloges

· Transmissie afstand: 2m

· Materiaal HRM module behuizing: Polymeer RoHs

· Materiaal HRM borstband: elastische stof

· Soort batterij: CR2032

· Batterijduur: gemiddeld 600h 

· Werkt op de volgende temperatuur: -10ºC - 50ºC/ 14ºF - 122ºF

Het gebruik van het Bluetooth horloge Runaid 10, de Cyclaid 10 fietscomputer of het downloaden van de Ala Coach+ App wordt aanbevolen.

alatech SC002


Inhoud verpakking

· Borstband CS012 
· Handleiding
· Garantiekaart

Productvergelijking Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

Bezorgen Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Alatech Dual Bluetooth 4.0/Ant+ CS012 borstband

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening