Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Adidas AB wiel
2e Week van Februari
€ 20,00 € 14,95

Adidas AB wiel

Aanbieding - 25%
€ 20,00 € 14,95

Gratis bezorging vanaf € 50

Adidas AB wiel Adidas Productief en uitdagend Buiktrainers ADAC-11404

Eigenschappen Adidas AB wiel

 
Het Adidas AB wiel wordt door deskundigen beschouwd als één van de meest productieve (en uitdagende) producten voor buikoefeningen.
Het idee is ontstaan uit de "rolling out" oefeningen die met een Gym ball gedaan worden, maar het Adidas AB wiel verbetert en optimaliseert deze oefining doordat de gebruikt dichter bij de vloer geplaatst wordt.
Dit heeft als gevolg dat elke spier voor stabiliteit en dynamische kracht gebruikt moet worden. 


Specificaties


· 18cm diameter wiel met twee soft grip handvaten
· Traint stabiliteit en kracht
· Ontworpen om training en bewegingen te verbeteren en optimaliseren

Om de roll-out oefening voor de eerste keer te doen kunt u het beste op uw knieën steunen en het wiel onder uw lichaam plaatsen.
Eenmaal gewend aan gebruik van het wiel, kunt u uw knieën van de grond van de vloer houden, met gestrekte benen, en de roller verder voor uw gehele lichaam plaatsen.
Op deze manier zult u met uw hele lichaamsgewicht de buikspieren trainen.

Door slechts Sit-ups te doen geven krijgt u geen platte buik.
Hiervoor is het noodzakelijk de buikspieren aan te spannen als een geïntegreerd deel van uw bovenlichaam, roll-outs zijn uitdagend, maar zeer productief.
Dit wiel is niet zoals andere 'gadgets' die beweren wonderen te doen; wanneer correct gebruikt, is het onmogelijk niet te voelen en zien dat de buikspierenspieren steviger worden.

Dit is Het Adidas Ab wiel is ontworpen voor goede resultaten, het maakt niet uit of u traint voor MMA, teamsport doet of workouts.

Productvergelijking Adidas AB wiel

Bezorgen Adidas AB wiel

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Beschikbaarheid2e Week van FebruariBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Februari binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Februari binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

adidas

De Adidas Groep zet zich hard in om wereldleider te zijn in sportartikelen. Adidas richt zich vooral direct op de conusment en om die reden wordt er voortdurend hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering, uiterlijk en image van hun producten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

Adidas is in de sportartikelenindustrie toonaangevend op het gebied van innovatie en design met als doelstelling sporters te helpen het maximale uit hun training te halen.

adidas

Betaalmogelijkheden Adidas AB wiel

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Adidas AB wiel

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Adidas AB wiel

5 Sterren
100 %
(2)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen
Prima apparaat

Gemakkelijk te gebruiken, neemt weinig ruimte in en is zeer effectief.

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Adidas AB wiel
55
5 Sterren5 Sterren
Goed product

Zeer blij mee

 • 0 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Adidas AB wiel
55
5 Sterren5 Sterren
2 Klantbeoordelingen