Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 8,49

Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  € 8,49

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules Victory Endurance Grotere tolerantie voor het spijsverteringsstelsel. Verrijkt met belangrijke vitamines in het metabolisme en in de ijzerabsorptie. Vitamines en mineralen WVE.140105

  Aanbevolen: combineer met...

  Victory Endurance Iso Energy - 900g

  Victory Endurance Iso Energy - 900g

  € 16,99
  Victory Endurance Total Recovery - 750gr

  Victory Endurance Total Recovery - 750gr

  € 22,99

  Eigenschappen Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules


  Effectieve aanvulling om uw dieet te verrijken met ijzer!

  • IJzer met hoge biologische beschikbaarheid.
  • Goede spijsverteringstolerantie.
  • Slechts 1 capsule per dag.
  • Betere absorptie.
  • Grotere tolerantie voor het spijsverteringsstelsel (genereert geen constipatie, misselijkheid of zwelling).
  • Verrijkt met belangrijke vitamines in het metabolisme en in de ijzerabsorptie.

  IJzer is nodig voor meerdere functies in het lichaam zoals bijvoorbeeld de vorming van hemoglobine, zuurstoftransport, cellulaire ademhaling, metabolische functie, enz.

  IJzergebrek is één van de meest voorkomende voedingsdeficiënties en is één van de hoofdoorzaken van bloedarmoede en is op zijn beurt één van de redenen voor verminderde prestaties.

  Wanneer er een gebrek aan ijzer is, leidt dit tot zwakheid, vermoeidheid, gebrek aan energie en een verminderde capaciteit voor fysieke activiteit. Daarom is de bijdrage van ijzer zo belangrijk voor atleten die meestal hogere behoeftes hebben, vooral bij duursporters.

  Bij Victory Endurance zijn we ons bewust van de speciale behoeften van onze atleten en hebben we een effectieve formule ontworpen om voldoende ijzer te garanderen door ijzer te leveren met een hoge biologische beschikbaarheid.

  De absorptie van ijzer hangt in grote mate af van de oorsprong en de chemische vorm ervan.   In ijzerbisglycinaat is het ijzer verbonden met twee glycinemoleculen, wat een stabiele structuur vormt dat de absorptie ervan bevordert en bovendien het ijzer beschermt tegen absorptieremmers die in het dieet aanwezig zijn. Die structuur zorgt er ook voor dat het draaglijker is voor het spijsverteringsstelsel, zonder maagklachten of constipatie te veroorzaken die gewoonlijk in andere ijzerbronnen voorkomen. 

  Het lage verbruik van micronutriënten zoals vitamine C, B9 of B12 helpt bij het veroorzaken bloedarmoede en een tekort aan ijzer. Om deze redenen is Iron VO2MAX versterkt met deze vitamines. Bovendien bevordert ascorbinezuur de absorptie van ijzer.

  Gebruiksaanwijzing: 1 capsule per dag

  Ingrediënten: vulstof: microkristallijne cellulose; gelatine, L-ascorbinezuur (vitamine C), ijzer, antiklontermiddel: siliciumdioxide; vulstof: magnesiumzouten van vetzuren; vitamine B12 (cyanocobalamine), kleurstoffen: E171, E172; foliumzuur.

  Voedingswaarde-informatie 

   

   per 1 capsule

  Vitamine C

  80 mg (100%*)

  Foliumzuur

  249,7 µg (125%*)

  Vitamine B12

  2 µg (80%*)

  IJzerbisglycinaat

  20 mg

  - waarvan ijzer

  3,1 mg (22%*)

  *% VRN: referentie-inname van een gemiddelde volwassene

  Productvergelijking Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  Bezorgen Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • Voorraad6 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Iron VO2 Max - 60 capsules

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening