-fitnessdigital in de wereld

Bij fitnessdigital staan de belangen van onze klanten voorop en doen wij er alles aan een goede service te geven voor en tijdens het verkoopproces. Om die reden bieden wij een 100% gepersonaliseerde website die tegelijkertijd intuïtief en duidelijk tracht te zijn en met een efficiënte klantenservice die voor u klaar staat.

Wij staan voor u klaar in de volgende landen en talen.

In de volgende landen en hun respectievelijke talen

In de volgende landen, in het Engels en in Euros

In de volgende webwinkels zijn wij aan het werk een en ander in de respectievelijke talen en bijbehorende munteenheid te zetten.

Deze webs zijn op dit moment alleen beschikbaar in het Engels en de betaling is in Euros. De specifieke eigenschappen van elk land die belangrijk zijn tijdens het aankoopproces echter zijn reeds aangepast.

Wij beschikken op dit moment over een klantenservice die u via email kunt bereiken op customercare.eu@fitnessdigital.com en wij hopen binnenkort een telefoonlijn te openen om u een 100% gepersonaliseerde service te kunnen bieden.

Uw tevredenheid is voor ons een prioriteit.

Vanuit fitnessdigital.dk in Euros

Vanuit fitnessdigital.dk kunnen wij onze producten verkopen en leveren in de volgende landen.

Wij vragen u hierbij rekening te houden met het feit dat de levertijden kunnen variëren vanwege douaneformaliteiten. Tevens wordt op dit moment alleen verkocht in het Engels en in Euros.

Mocht u nog vragen hebben dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen via customercare.eu@fitnessdigital.com en wij trachten uw vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Leveringen kunnen gedaan worden in de volgende landen:

  1. Greece
  2. Slovenia
  3. Finland
  4. Latvia
  5. Lithuania
  6. Estonia
  7. Hungary
  8. Bulgaria
  9. Romania
  10. Republika Hrvatska

Als u een levering zoekt in een land dat hierboven niet wordt aangegeven dan raden wij u aan contact op te nemen via customercare.eu@fitnessdigital.com en wij helpen u graag verder.