622.736 tevreden klanten

Uitverkoop
Weider Nutrition Voor maximale BCAA's en extra krachtige ondersteuning om je prestaties te verbeteren. Vertakte keten aminozuren WJW.109200

Eigenschappen Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules


BCAA’s (Branched Chain Aminozuren) zouden de steunpilaar moeten zijn in je spieropbouwend arsenaal, als je spiermassa van superieure kwaliteit probeert op te bouwen. Deze aminozuren geven  je onmisbare steun om de spier eiwitsynthese te verhogen, spierherstel te versnellen en spierkatabolisme en -afbraak te voorkomen.

Weider Maximum BCAA Syntho maakt gebruik van een 2:1:1 verhouding van Leucine tot Isoleucine tot Valine, de verhouding die door talloze onderzoeken ondersteund wordt die de doeltreffendheid bevestigen voor het bevorderen van maximale spiergroei en herstel. BCAA’s worden ook gebruikt als een alternatieve bron van brandstof door het lichaam. Hierdoor kun je langer trainen voordat je vermoeid raakt.

Maximum BCAA Syntho maakt BCAA supplementen nog beter. De formule bevat PTK, Tripotassium Citraat en Vitamine B6. PTK is een geavanceerde fase transfer katalysist, die functioneert door de zuurstofopname en het zuurstofgebruik te verbeteren. Het verbetert je spierpumps voor betere spierprestaties en kracht om te heffen.

Tripotassium Citraat, aan de andere kant, beschermt tegen de ophoping van melkzuur in je spieren. Hierdoor kun je harder en langer trainen en krijg je extra bescherming tegen spiervermoeidheid en spierpijn.

Ten slotte, Vitamine B is toegevoegd voor verhoging van de energieproductie en het verbeteren van de eiwitsynthese.

Voor maximale BCAA’s en extra krachtige ondersteuning om je prestaties te verbeteren: Weider Maximum BCAA Syntho!


Aanwijzingen

Neem 6 capsules 30 minuten voor de training. Best tijdens sporten. Voldoende drinken.


Vorm en smaak

Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 Capsules


Ingrëdienten

L-leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Trikaliumcutraat, Gelatine, Scheidinsgdmiddel: Magnesiumstearaat, siliciumdioxide: PTK (alginezuur), Pyridocine hydrochloride (Vitamine B6), Kleurstof: R172.


Voedingswaarde informatie

 10 Capsules
L-Leucine 3000 mg
L-Isoleucine 1500 mg
L-Valine 1500 mg
Kalium 495 mg
Alginezuur (PTK) 25 mg
Vitamine B6 2,1 mg

Bezorgen Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Weider garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules

Beoordelingen van klanten over Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Weider Nutrition Maximum BCAA Syntho - 120 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.320 beoordelingen klanten164 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl996.917 verstuurde producten