623.193 tevreden klanten

Uitverkoop
Tanita Ultradunne weegschaal, meet naast gewicht tevens lichaamsvet, watermassa, metabolisme, stofwisseling leeftijd, spiermassa en botmassa. Lichaamsanalyse weegschalen 351/TA0514

Eigenschappen Weegschaal Tanita BC-351


 
 
De Tanita BC-351 is een ultradunne weegschaal met een dikte van slechts 15mm!Ondanks de minimale dikte heeft deze fraai vormgegeven weegschaal vele mogelijkheden en kunt u naast uw lichaamsvetpercentage ook andere gegevens aflezen waaronder informatie over uw botmassa, orgaanvetwaarde en spiermassa.

Dit model komt inclusief de 'Adults en Childrens healthy body fat ranges' wat het tot de ideale wegschaal maakt voor de hele familie.
 
 
Eigenschappen:

· Vergelijking met vorige meetgegevens (recall)
· Orgaanvetwaarde
· Botmassa
· Ruststofwisseling
· Stofwisselingsleeftijd
· Spiermassa
· Fysieke conditie
· 'Atleet' en 'kind' standen
· Transparante elektroden
· Weegvermogen 150 kg / 100 g indeling
· Fraai uitgevoerd weegplateau
· Weergave vetpercentage 0,1% nauwkeurig
· Weergave lichaamsvocht 0,1% nauwkeurig
· Per 50 gram nauwkeurig
· 4 geheugentoetsen voor gegevensopslag van 4 personen
· Functie "alleen wegen"
· Gaststand
· Ook voor kinderen vanaf 7 jaar (i.v.m. bepalen vetpercentage)
· Vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie


N.B.: Dit apparaat niet te gebruiken door personen die een inwendig elektronisch apparaat dragen, zoals bijv. een pacemaker. Deze weegschaal kan de werking van een dergelijk apparaat beïnvloeden.
 
 
Dé gids om uw lichaam beter te kennenBezorgen Weegschaal Tanita BC-351

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Binnenkort

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden Weegschaal Tanita BC-351

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Productvergelijking Weegschaal Tanita BC-351

Beoordelingen van klanten over Weegschaal Tanita BC-351

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Weegschaal Tanita BC-351

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen 1
hallo, ik twijfel tussen twee weegschalen. heb die nodig in mijn zaak voor afslankingsprogramma's welke raden jullie mij aan, gemakkelijk in gebruik de BC 545 of bc 351. kan ik tevens een faktuur krijgen aub?Vraag van pinella uit adegem Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Wij raden u de BC545 aan die over het InnerScan concept beschikt en daarmee een uitgebreide analyse maakt van uw gezondheid en tevens advies geeft als de persoon meer zou moeten sporten. Tevens biedt dit model gegevensopslag voor 4 personen en vergelijkingen met vorige metingen. Een factuur van uw bestelling krijgt u automatisch per email zodra uw bestelling verstuurd wordt.Beantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen 1

30.320 beoordelingen klanten94 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl997.501 verstuurde producten