608.286 tevreden klanten

Kerst
WaterRower De meest uitgebreide en beste roeitrainer die er op dit moment te vinden is. Roeitrainers RWRA1

Eigenschappen WaterRower A1 Roeitrainer


De WaterRower A1 is ons instapmodel en is met de handgemaakt uit massief Essenhout, heeft een aluminium mono rail ontwerp en een eenvoudige zitting. Dit in tegenstelling tot de WaterRowers uit de andere series die een duo rail ontwerp hebben en een zitting met 8 gelagerde wielen. Verder is hij uitgevoerd met de eenvoudige A1 monitor.   

WaterRower-A1-1

Das WaterRower A1 Modell besticht durch seine kompakte und leichte Bauweise. Die einfache Führungsschiene „Monorail“ ermöglicht ein bequemes Rudern und sicheren Halt. Der A1 Monitor stellt während des Ruderns alle relevanten Ruderwerte übersichtlich dar. Durch das geringe Gewicht, lässt sich der A1 WaterRower noch leichter hochkant verstauen und nimmt nicht mehr Platz als ein Stuhl in Anspruch.

WaterRower-A1-2


Waarom Water?

Bij echt roeien beweegt de roeiboot op basis van spierkracht door het water en de roeier voelt het element water op het blad van zijn riem. Water geeft dus een vertrouwde en natuurlijke weerstand bij het roeien.

Door gebruik te maken van Water als weerstandselement simuleert de WaterRower het echte roeien op een natuurgetrouwe manier. Het weerstandsniveau veranderd, net als bij echt roeien, door inspanning van de verschillende spieren in relatie tot de snelheid van de boot. Met andere woorden, hoe harder men roeit hoe meer weerstand men genereert.
 
Water heeft als weerstandsmedium bovendien een aantal voordelen
 • Water is zacht en niet belastend voor de gewrichten.
 • Het geluid van water is rustig en heeft een ontspannend effect.
 • Water geeft geen slijtage en is onvermoeibaar.

Zelfregulerende Weerstand
De weerstand bij het roeien is uitsluitend het resultaat van uw eigen fysieke inspanning. Zo is er geen basisgewicht (zoals uw lichaamsgewicht wat u moet meedragen met bijvoorbeeld hardlopen) dat u eerst moet overwinnen om de sport te kunnen uitoefenen. U bepaalt met uw eigen inzet en intensiteit hoe zwaar of hoe licht u wilt gaan trainen.

Hoe sneller u roeit hoe meer weerstand u zult genereren, en dat is van toepassing bij iedere haal. Met ieder haal zal de intensiteit zich aanpassen aan wat u zou willen of kunnen doen.
 
Een ander voordeel van Waterweerstand is de veiligheid; bij de WaterRower loopt u geen risico een verkeerde weerstandsinstelling te doen. Het toestel past zich altijd onmiddellijk aan uw behoefte aan, ongeacht uw leeftijd of fysiek. Dit zelfregulerende effect maakt roeien op de WaterRower geschikt voor iedereen en met welke intensiteit ze kunnen roeien hangt af van hun eigen fysiek.

WaterFlywheel
De Ergobladen zijn conisch gevormd en "grijpen" het water, op basis van de holronde oppervlakken, uiterst efficiënt.

Het Weerstandscoëfficiënt (cw-Waarde) neemt ongeveer met 14% toe door het conisch gevormde blad in vergelijking met een vlak blad. Het roeigevoel is daardoor nog soepeler en realistischer en het Zelfregulerende effect werkt nog directer.


WaterRower-A1-3


Die vorteile von wasser als widerstandsmedium

 • Wasser ist weich und schonend für die Gelenke
 • Das Geräusch ist leise und wirkt entspannend
 • Wasser zeigt keinen Verschleiß

Der WaterRower A1 Wassertank besteht aus bruchfestem Polycarbonat. Das Ergopaddel ist konisch geformt und fasst das Wasser, auf Grund seiner konkaven Angriffsfläche, äußerst effizient. Der Wasserwiderstand ist selbstbestimmend, d. h. er stellt sich in jeder einzelnen Bewegung präzise auf den Krafteinsatz des Ruderers ein: Je stärker Sie rudern, desto größer ist der Widerstand.

WaterRower-A1-4
A1 Leistungsmonitor

Der A1 Leistungsmonitor ist fest im Fußbrett integriert und stellt alle relevanten Ruderwerte übersichtlich dar. Er ist leicht zu bedienen und dank der großen Ziffern ist das Display sehr gut lesbar.

Die funktionen des leistungsmonitors

 • Intensitätsanzeige in m/s, mph, /500m, /2km, Watt, Kalorien/h
 • Distanzanzeige in m/s, mph, /500m, /2km, Watt, Kalorien/h
 • Schlagzahl (strokes/min)
 • Zeit-Workouts einstellbar
 • Distanz-Workouts einstellbar


Gewicht en afmetingen

 • Afmetingen:  218 x 55 x 53 cm (L x B x H)
 • Gewicht: 28 kg (zonder Water)

Bezorgen WaterRower A1 Roeitrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Binnenkort

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden WaterRower A1 Roeitrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking WaterRower A1 Roeitrainer

Beoordelingen van klanten over WaterRower A1 Roeitrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over WaterRower A1 Roeitrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.810 beoordelingen klanten204 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl971.116 verstuurde producten