622.736 tevreden klanten

Uitverkoop

VarioSling

Variosling biedt een innovatief gamma van uitstekende kwaliteit, gespecialiseerd in trainingsaccessoires die gebruikt kunnen worden door middel van het lichaamsgewicht.

Alles zien
VarioSling

VarioSling categorieën

Waarom VarioSling kopen?

De accessoires van Variosling zijn speciaal ontworpen om ze te controleren met het eigen lichaamsgewicht van de gebruiker en, zijn daarom, dus ideaal om suspensietrainingen uit te voeren en werden ontworpen door sportdeskundigen. Vandaar dat elk van de producten van het Variosling-gamma innovatief, compleet en van hoge kwaliteit is, en absoluut alles biedt wat u nodig hebt om de beste trainingen uit te voeren.

Variosling is gevestigd in Keulen (Duitsland) en is één van de toonaangevende producenten van functionele trainingsapparaten van het land. Aan de hand van hun uitgebreid netwerk distributeurs worden hun producten wereldwijd gedistribueerd en vele van de grote sportscholen van Europa, fitnesscentra, professionele sportclubs, fysiotherapeuten, personal trainers en atleten hebben reeds vertrouwen in het merk voor hun trainingen.

Variosling

30.320 beoordelingen klanten85 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl996.917 verstuurde producten