623.193 tevreden klanten

Uitverkoop
Technogym Hij helpt u lichaamsgewichtsoefeningen uit te voeren en flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een juiste houding te ontwikkelen. Fitnessballen A0000155AA

Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Nummer 1 van de meest verkochte Fitnessballen
Home Premiuminfo
Toppers
€ 124,00

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

 • Verzendkosten
  Gratis

Eigenschappen Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Ontdek alle voordelen van onze Home Premium producten

Met de Wellness Ball™ wordt het trainen van al uw spiergroepen een genoegen; hij helpt u lichaamsgewichtsoefeningen uit te voeren en flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een juiste houding te ontwikkelen.Eindeloze mogelijkheden

De innovatieve Wellness Ball™ kan op veel verschillende manieren worden gebruikt voor lichamelijke voorbereiding en een eindeloze variëteit aan oefeningen om uw spieren steviger te maken, te stretchen en te ontspannen. Het is ideaal voor alle types gebruikers en professionele sporters en goed voor revalidatie.


Comfortabel & veilig

Zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor stabiliteit, houvast en een zacht oppervlak. De Wellness Ball™ is gecertificeerd bestand tegen barsten voor extra veiligheid en dankzij het speciale mengsel wordt langzaam, gecontroleerd leeglopen gegarandeerd als hij lek mocht raken. De bal is 100% made in Italy van PVC en vinyl van hoge kwaliteit, beide geschikt voor recycling. Hij is bovendien ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan strikte Europese veiligheidsvoorschriften.


Stimuleert alle spieren

Het destabiliserende effect dat door de vorm van de bal wordt gecreëerd, helpt u stabiliteit uit te dagen omdat tegelijkertijd alle spieren van uw lichaam worden aangesproken – hetgeen evenwicht, houding, kracht en spierelasticiteit verbetert.


Specification

 • Standard functions and accessories: Bag, Pump with adapter, exercise manual
 • Diameter Wellness Ball Black: 650mm

Andere producten gerelateerd aan Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Bezorgen Technogym Wellness Ball Large (65cm)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Technogym Wellness Ball Large (65cm)

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Beoordelingen van klanten over Technogym Wellness Ball Large (65cm)

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

30.320 beoordelingen klanten116 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl997.501 verstuurde producten