608.286 tevreden klanten

Kerst
Suunto Nieuwe generatie outdoor-horloge, met real-time gegevens en uiterst nauwkeurige metingen. Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter SS019158000

Eigenschappen Suunto Quest hartslagmeter geel

 
Nieuwe generatie outdoor-horloges. De Suunto Quest maakt het mogelijk om alle belangrijke gegevens realtime te volgen tijdens het sporten. Het beeldscherm is daarbij volledig naar eigen smaak in te stellen, terwijl metingen uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd en opgeslagen.
 
De Suunto Quest geel komt inclusief Movestick Mini en Dual Comfort Belt.
 
De mogelijkheden van dit nieuwe horloge zijn samen te vatten met de kernwoorden Plan, Plug, Play en Progress.
 
 
Plan: trainingen ontwikkelen en plannen
 
Met de Quest is het mogelijk om gemakkelijk eigen trainingsprogramma’s samen te stellen op Movescount.com. Daarnaast kunnen voorgeprogrammeerde trainingsschema’s gemakkelijk worden gedownload, waarbij de Quest de gebruiker op het juiste spoor houdt door tijdig reminders te tonen om het schema correct te volgen.
 
 
Plug: draadloze verbinding met Movescount.com
 
Dankzij het gebruik van de Suunto Movestick Mini, een extreem compacte USB-stick, kan de Quest draadloos worden verbonden met Movescount.com. Op die manier kunnen trainingsprogramma’s worden gedownload en gemeten en opgeslagen trainingsgegevens worden geupload naar de website. Bovendien is het mogelijk om het beeldscherm van de Quest via Movescount.com geheel naar eigen smaak in te stellen voor wat betreft te tonen gegevens tijdens het sporten.
 
 
Play: genieten van het sporten zonder zorgen
 
Tijdens het sporten wil je niet steeds met je horloge bezig zijn. De Quest maakt het je gemakkelijk: de display is overzichtelijk en rondetijden worden snel en eenvoudig opgeslagen dankzij de tap/lap technologie: een simpele tik op de display is voldoende om de rondetijd op te slaan. Bovendien wordt realtime weergegeven of je wel op schema bent voor wat betreft tijd en snelheid in relatie tot het gekozen trainingsplan.
 
 
 
Progress: nauwkeurige voortgangsrapportage in Movescount.com
 
De gemeten en opgeslagen gegevens worden op efficiënte wijze verwerkt op de website Movescount.com. Zo is het gemakkelijk om de voortgang van de trainingen te volgen, onder andere op basis van de hartslag, snelheid en verbrande calorieën. Een uitgebreide dagboekweergave van de training maken het bovendien mogelijk om de voortgang over een langere periode nauwkeurige te volgen en te analyseren.
 
 
Naadloze samenwerking met Movescount.com
 
Tegelijkertijd met de introductie van de Quest is de sportieve online community van Suunto, Movescount.com, volledig vernieuwd. Meer mogelijkheden, meer nauwkeurige grafieken en draadloze upload- en downloadopties voor onder andere trainingsprogramma’s maken deze website het perfecte tool om gemotiveerd te blijven trainen en sporten. Het delen van trainingen en ervaringen is een perfecte manier om de lat steeds weer een stukje hoger te leggen of om gewoon gelijkgestemden te ontmoeten met dezelfde sportieve interesses. Gebruik van Movescount.com is kosteloos en een account kan direct online worden aangemaakt.

Andere producten gerelateerd aan Suunto Quest hartslagmeter geel

Bezorgen Suunto Quest hartslagmeter geel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Suunto Quest hartslagmeter geel

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

suunto

Het Finse Suunto, opgericht in 1936, is een high tech bedrijf dat deel uitmaakt van de beurs genoteerde AMER groep. Van origine maker van kompassen, is Suunto sinds de jaren zestig actief met het fabriceren van electronische duikinstrumenten en heeft daarmee een rijke historie in de duiksport opgebouwd.

Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt. Suunto-horloges worden wereldwijd uitvoerig gebruikt door Suunto-ambassadeurs die een belangrijke rol spelen in de topsport, de outdoor, de watersport en de duiksport.

Het bedrijf Suunto telt wereldwijd meer dan 500 werknemers en distribueert haar producten in meer dan 100 landen.

suunto

Productvergelijking Suunto Quest hartslagmeter geel

Beoordelingen van klanten over Suunto Quest hartslagmeter geel

5 Sterren
50 %
(1)
4 Sterren
50 %
(1)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
4.5 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen1
Complete hartslagmeter

Deze Suunto hartslagmeter is een absolute aanrader voor beginnende en gevorderde sporters. Hij is eenvoudig in gebruik, maar biedt veel functies en is zeer accuraat.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
55
5 Sterren5 Sterren
Goede uitbreidingsmogelijkheden

Door de mogelijkheid om er een foot-POD of GPS aan te verbinden is deze hartslagmeter perfect in bijhorende accessoires aan te schaffen naargelang je sport.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
45
4 Sterren4 Sterren
2 Klantbeoordelingen1

Vraag aan expert over Suunto Quest hartslagmeter geel

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.810 beoordelingen klanten228 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl971.116 verstuurde producten