621.474 tevreden klanten

Uitverkoop
Spirit Fitness Dit apparaat is uitgerust met een 3,5 hp continue plicht AC-motor om te voldoen aan de eisen van verschillende personen die lopen op deze loopband. Console: 25 cm Blue Backlit LCD w/ Geintergreerd leesrek. Hartslag: Contact & Telemetrisch- Hartslagmeter inbegrepen. Snelheid: 8-20 Km/u. Helling: 0 to 15% Loopbanden XT685

Eigenschappen Spirit XT685 Loopband


Er zijn meerdere elementen waaraan je een goede loopband kan herkennen. Al de Spirit Fitness loopbanden lopen erg comfortabel en hebben technologische dempingssystemen, zijn eenvoudig weg te Bergen, en bieden realistische programma’s waar iedereen een uitdaging kan vinden. Ook het design is met de tijd mee, U zal gegarandeerd jaren plezier hebben van uw Spirit loopband.

De XT685 heeft dezelfde functies als de XT185, 285, 385 en 485 plus twee hartfrequentie gestuurde programma’s, een audio-aansluiting voor digitale muziek te luisteren en een dek dat ¼ dikker is, om lopers en een hoger gewicht op te vangen. Het model is zeer aantrekkelijk voor iemand die wandelt of in de overgangsfase is om te beginnen lopen.

Deze eenheid beschikt over een helder blauw verlichte LCD console, snelle snelheid en hellingshoek-sleutels, draadloze hartslag (telemetrische borstriem inbegrepen) en een afstandsbediening die snelheid en helling bestuurt.

Belangrijke kenmerken:

Motor
Dit apparaat is uitgerust met een 3,5 hp continue plicht AC-motor om te voldoen aan de eisen van verschillende personen die lopen op deze loopband.

Fusion Programma
Dit programma laat toe om krachttraining en cardiotraining te combineren met elkaar door een afwisselend interval programma. U kan zelf de parameters instellen en de console zal u waarschuwen wanneer u moet stoppen op de loopband om dan weer over te schakelen naar een krachttraining beweging.

Calorie Programma
Bent u op dieet of wil u meer controle over uw activiteit ? Dan kan deze functie u een oplossing bieden. Geef via de toetsen eenvoudig in hoeveel calorie u wil verbruiken en de maximum snelheid of helling en het programma zal berekenen hoelang u moet bewegen op de loopband.

Hartslag % Profiel
De grafiek in de console geeft de maximale hartslag weer in verhouding tot uw leeftijd (wordt berekend wanneer u uw leeftijd in de programmeringsectie van elk programma invoert).

Rollers
8cm diameter rollen zijn een standaard specificatie op het zware frame

Specificaties:

· Console: 25 cm Blue Backlit LCD w/ Geintergreerd leesrek
· Console feedback: Time, Distance, Speed, Elevation, Calories, Pace, Avg. Pace, Altitude, Laps, Segment Time, Avg. Heart Rate, and Heart Rate
· Hartslag: Contact & Telemetrisch- Hartslagmeter inbegrepen
· Snelheid: 8-20 Km/u
· Helling: 0 to 15%
· Drive motor: 3.5 hp
· Deck: 3 cm Phenolic, Silicone Lubricated
· Belt: 56 x 152 cm, 1.5 ply (2.5T)
· Rollers: 8 cm
· Schokabsorbtie: 6 Cushions (rear rigid mount)
· Handrails: Short Lateral, Incline & Speed controls on handlebars
· Frame: Zwaar staal / Duurzame poederlak
· Afmetingen: 203 x 86 x142 cm
· Product gewicht: 127 Kg.
· Maximum gebruikers gewicht: 194 Kg

Andere producten gerelateerd aan Spirit XT685 Loopband

Bezorgen Spirit XT685 Loopband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Spirit XT685 Loopband

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Spirit XT685 Loopband

Beoordelingen van klanten over Spirit XT685 Loopband

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Spirit XT685 Loopband

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.252 beoordelingen klanten145 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl993.989 verstuurde producten