642.546 tevreden klanten

Slendertone Binnen vier weken stevigere buikspieren met de Slendertone System Abs voor vrouwen inclusief handbediening Gordels en shorts 0555 + 0567

Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Aanbieding
€ 238,00
€ 199,00

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!

3.0 Sterren3.0 van de 51 beoordeling

Eigenschappen Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M


Deze verpakking bevat

· Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen
· Slendertone System Shorts M


System Abs

Slendertone System
is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.
 
De Slendertone System Abs is een spierversterkende gordel die speciaal geschikt is voor het trainen van de buikspieren en met de oplaadbare Slendertone-handbediening heel eenvoudig te bedienen. Dankzij dit revolutionaire nieuwe concept kan één handbediend apparaatje aan verschillende kledingstukken worden vastgemaakt, die verschillende gebieden van het lichaam verstevigen, waardoor u geld bespaart op uw volgende aankoop van Slendertonekledingstukken. 
 
Slendertone System-Abs maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie, waarbij alle spieren van de onderbuik worden getraind, niet alleen de spieren onder de riem. Er wordt een signaal gestuurd naar de buikspieren, naarmate de signaalsterkte toeneemt, trekken de spieren samen.
 
 
 
Gebruik uw SlendertoneSystem-Abs 5 keer per week en u ziet het resultaat binnen 4 weken
 
· Een stevigere, plattere buik
· Sterkere buikspieren
· Kleding gaat beter passen


Productinformatie
 
· Altijd en overal te gebruiken. 
· Slechts 30 minuten per dag is al voldoende om snel zichtbare resultaten te bereiken. 
· Het apparaat voldoet aan de medische veiligheidseisen en heeft een warming-up- en ontspanningsstand. 
· Met 99 trainingsstanden (intensiteit), 7 trainingsprogramma's en 30-dagen-programma.
· Inclusief handbediening
· Oplaadbaar


Inhoud
 
· Gordel
· Handbediening
· Verbinding apparaat
· Zelfklevende pads
· Batterijlader
· Instructieliteratuur


System Shorts

U kunt dit product niet gebruiken indien u niet over een Slendertone handbediening beschikt!

Slendertone System is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt. Met dit revolutionaire nieuwe concept kunt u de draagbare controller koppelen aan een reeks aan spierverstevigende artikelen waarmee u uw hele lichaam kunt verstevigen. Het Slendertone System is discreet en oplaadbaar en levert resultaten - snel.

De revolutionaire Slendertone System Shorts maakt gebruik van de enige klinisch bewezen EMS-technologie en traint alle spieren van de billen en bovenbenen, niet alleen de spieren onder de pads. Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken.

U kunt uw Slendertone System Shorts bijna overal gebruiken - terwijl u thuis ontspant, op kantoor aan het werk bent, in de tuin of zelfs terwijl u een wandeling maakt. Gebruik uw Slendertone System Shorts 5 keer per week en u ziet al in 4 tot 8 weken resultaat.


U kunt het volgende verwachten:

· Sterkere, gespierdere billen en bovenbenen
· Vermindering van cellulitis op de heupen
· Beter passende kleding.


Productinformatie

· Resultaatgericht System Shorts
· 30 dagen trainingsprogramma
· Warming-up- en cooling-down functie
· 4 trainingsprogramma's
· Tot 99 standen
· Gecertificeerd volgens medische veiligheidsrichtlijnen
· Ergonomisch design
· Maat M (76cm - 89 cm)


Inhoud

· Slendertone System Shorts (Medium 76cm-89cm)
· Pakje met 6 zelfklevende pads (pads moeten regelmatig vervangen worden)
· Instructiehandleiding
· Aanvullende handleiding 'Snel aan de slag'
· Exclusief handbediening

Andere producten gerelateerd aan Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Bezorgen Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Beoordelingen van klanten over Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
100 %
(1)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
3.0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen1
Werkt goed behalve de oplader

Levering niets op aan te merken, snelle levering en informatie voortgang goed. Apparaat doet het ook prima. Wel bleek de oplader niet goed contact te maken door het vermoedelijk defecte opzetstuk. Gelukkig hadden we nog een andere omdat we nog eenzelfde hebben. Aangemeld bij de service maar helaas na bevestiging aanmelding bij fabrikant nog geen voortgang of communicatie. Het mag mijns inziens niet voorkomen dat een onderdeel al bij ontvangst direct niet goed werkt. Dan hoor je zo snel mogelijk een goed apparaat te ontvangen. Dus de service is onvoldoende.

fitnessdigital reageert

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen via de email met een oplossing. Hartelijk dank voor uw geduld.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
35
3 Sterren3 Sterren
1 Klantbeoordelingen1

Vraag aan expert over Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.