623.193 tevreden klanten

Uitverkoop
Slendertone Speciaal voor vrouwen, is een revolutionair anti-aging product wat gebruik maakt van EMS toning-technologie om uw gezichtsspieren te behandelen. Uiterlijk en beauty 0374-2000

Slendertone Face 2

Nummer 1 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie uiterlijk en beauty
Toppers
€ 169,00

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Slendertone Face 2


Slendertone Face, speciaal voor vrouwen
is een lichtgewicht hoofdband die op een laag niveau elektronische spierstimulatie (EMS) afgeeft om de gelaatsuitdrukking te trainen. Deze innovatieve technologie stimuleert de spieren onder de oppervlakte van het gezicht, waardoor deze spieren worden versterkt en ertoe worden aangezet om het naturlijke 'doorzakken' door het verouderingsproces te bestrijden.

Slendertone heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van apparaten voor medische toepassingen, en biedt nu dit product aan, waarvan de werking klinisch bewezen is. Face is een product dat werkelijk resultaat geeft.

Om het beste resultaat met uw Face-apparaat te bereiken, raden we u aan om het niet meer dan 20 minuten per dag te gebruiken, 5 maal per week. U moet de Slendertone Face altijd gebruiken met een intensiteit die u prettig vindt, met tussenpozen van 24 uur. Na gebruik van ongeveer 3 maanden ziet u duidelijk resultaat. Activeer de spieren, geef uw gezicht een facelift!

Gebruik Slendertone Face, speciaal voor vrouwen als onderdeel van een normale, gezonde levenswijze, met als zichtbaar resultaat:

· Slendertone Face versterkt de spieren, waardoor uw gezicht er jonger uitziet.

· Klinisch bewezen dat de doorstroming van het bloed rond uw gezicht verbetert, waardoor uw gezicht er jonger uitziet en de huis frisser.

Het uiterlijk en de structuur van uw gezicht hangen grotendeels af van de conditie van de onderliggende spieren. Zoals alle spieren hebben ze regelmatig oefening nodig om sterk en actief te blijven. De Slendertone Face maakt gebruik van de klinisch bewezen en gepatenteerde CSI technologie van SLENDERTONE. Deze geeft minieme signalen rechtstreeks aan de fijne gezichtsspieren, waardoor ze op een zachtaardige manier worden geoefend en de stevigheid en teint van het hele gezicht worden verbeterd.

· Stap 1: Zachte signalen worden via de kussens uitgestuurd. Deze signalen activeren de zenuwen die de gezichtsspieren aansturen.

· Stap 2: Wanneer de sterkte van het signaal wordt verhoogd, laten de zenuwen op hun beurt uw spieren ritmisch samentrekken en ontspannen.Productinformatie

· gebaseerd op de klinisch bewezen en gepatenteerde CSI technologie van Slendertone
· 2 programma's
· 2 jaar productgarantie
· U dient dit product uitsluitend in een ontspannen houding, zittend of liggend, te gebruiken
· Personen onder de 18 jaar dienen dit product niet te gebruiken


Inhoud

· Face-regeleenheid; genereert signalen die via de kussens naar uw gezichtsspieren worden gestuurd om te ze te oefenen.
· Face-hoofdband; wordt om uw nek geplaatst om de geleidende armen in de juiste plaats op uw gezicht te houden.
· 3 x 1.5v (LR03/AAA) Batteries
· Gelkussens x 12 (6 paar); deze moeten voor gebruik op de armen van de hoofdband worden aangebracht. Ze geleiden het signaal van de hoofdband naar uw spieren.
· Instructieliteratuur

Andere producten gerelateerd aan Slendertone Face 2

Bezorgen Slendertone Face 2

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone Face 2

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Slendertone Face 2

Beoordelingen van klanten over Slendertone Face 2

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Slendertone Face 2

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.320 beoordelingen klanten148 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl997.501 verstuurde producten