634.379 tevreden klanten

SKLZ Sneller en explosiever sprinten train je met weerstand. Is de manier om met progressieve weerstand je prestaties te verbeteren. Trainer stelt je in staat door middel van weerstandstraining snellere sprints te trekken en je maximale snelheid te verhogen. Speed training SK6800076

Eigenschappen SKLZ Speed Chute Pro


Sneller en explosiever sprinten train je met weerstand. De Speed Chute Pro is de manier om met progressieve weerstand je prestaties te verbeteren.
 
Deze Speed Parachute trainer stelt je in staat door middel van weerstandstraining snellere sprints te trekken en je maximale snelheid te verhogen.
 
Met de Speed Chute Pro kunt u zich concentreren op de acceleratie en topsnelheid door middel van progressieve weerstand en hoge snelheid training. Inclusief twee 310 cm2 chutes en verstelbare riem.
 
Het gebruik van de speed parachute zorgt ervoor dat je snellere, krachtigere en langere passen kunt maken zodat je maximale snelheid snel zal toenemen. De SKLZ Speed Chute Pro heeft een quick-release systeem zodat je de parachute midden in een sprint kan activeren. Wanneer je begint met rennen zal de chute zich uitvouwen.
 
Hoe sneller je rent, des te groter zal de weerstand zijn. De Speed Parachute kun je op zeer veel manieren gebruiken om zo sportspecifiek mogelijk te trainen. De meest gebruikte trainingsvorm is uiteraard het sprinten in een rechte lijn, maar je kunt uiteraard ook sprinten met veranderen van richting, zo kom je ook tot meer sportspecifieke bewegingen.
 Kenmerken
 
·  Ingebouwde panelen voorkomen klitten van koorden en stabilisering van de chute tijdens de training.
 
·  Twee 310 cm2 chutes, verstelbare riem en Sackpack DLX draagtas.

Bezorgen SKLZ Speed Chute Pro

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden SKLZ Speed Chute Pro

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking SKLZ Speed Chute Pro

Beoordelingen van klanten over SKLZ Speed Chute Pro

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over SKLZ Speed Chute Pro

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.929 beoordelingen klanten337 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.019.127 verstuurde producten