634.379 tevreden klanten

Scitec Nutrition Het verhoogt de eiwitsynthese en de hormoonproductie, en het is ook antikatabool omdat het eiwitafbraak tegengaat en energie levert voor de cellen. Vertakte keten aminozuren 111938

Eigenschappen Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules


Glutamine + BCAA essentiële aminozuren

 • Cruciale Amino’s voor spier groei en herstel
 • Geoptimaliseerde proteine synthese en samenstelling
 • Verbeterde herstel tijd
 • Ondersteuning van het immuunsysteem
 • 1200 mg Mega capsules

BCAA aminozuren zijn essentieel, omdat ons lichaam ze niet kan produceren en omdat ze tijdens stress zoals trainen of bij het ontbreken van een optimale voeding ze als eerste worden verbruikt door de spieren. Ook, Leucine is een directe stimulator van de spier - eiwit synthese!

Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam, 60% van het vrije aminozuren bad in de spieren is glutamine, geeft maar aan hoe belangrijk deze is.
In stress situaties, zoals tijdens en na een training vraagt het lichaam meer glutamine dan het kan synthetiseren zodat dit een voorwaardelijk essentieel aminozuur wordt. Daarnaast verbruiken uw spieren, het maag-darmkanaal en het immuunsysteem veel glutamine.

Voordelen van glutamine suppletie: afgifte van groeihormonen, toename van spiercel volume, verhoogde glycogeen synthese, vermoeidheidsverminderend, immuunsysteem versterkend, gezondere lever en darmen.

Door aan te vullen met glutamine bent u in staat om een optimale glutamine niveau in stand te houden en het spiercelvolume te maximaliseren, zodat je groter en beter zult groeien elke keer als je de traint!

G-BCAA is opbouwend (of te wel het heeft een anabole werking), het verhoogt de eiwitsynthese en de hormoonproductie, en het is ook antikatabool omdat het eiwitafbraak tegengaat en energie levert voor de cellen.Gebruik


Neem dagelijkse 1-4 porties met voldoende water. Bij voorkeur voor of na het sporten, voor het slapen gaan en tussen de maaltijden gebruiken.


Inhoud en smaak

Scitec Nutrition G-BCAA - 250 Capsules


Ingrediënten

 L-Glutamine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Valine, Gelatine (capsules).


Allergie informatie

Geproduceerd in een faciliteit waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas verwerkt wordt. Kan sporen van soja en ei-eiwitten, noten, pinda's en gluten bevatten.


Voedingswaarde informatie

per portie: 3 capsules
  3 capsules 12 capsules
L-Glutamine 900 mg 3600 mg
L-Leucine 900 mg 3600 mg
L-Isoleucine 900 mg 3600 mg
L-Valine 900 mg 3600 mg

Bezorgen Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad10 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • Scitec Nutrition
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules

Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Scitec Nutrition G-BCAA - 250 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.929 beoordelingen klanten443 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.019.127 verstuurde producten