622.736 tevreden klanten

Uitverkoop
Rio Gemakkelijk en veilig in gebruik.is een laser-ontharingssysteem, Welke door de drie selectie knoppen en de interne laser doeltreffend alle ongewenste haren permanent verwijderd Ontharingsapparaten LAHC4

RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

Aanbieding
€ 239,90
€ 207,00

Eigenschappen RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

 
Je kunt nu genieten van de voordelen van permanente haar vermindering zonder te betalen voor dure salon behandelingen, dankzij de Rio Laser X60 Scanning haarverwijderaar. 
Aan huis laser haar verwijdering is geschikt voor de meeste gebieden, inclusief gezichtshaar, oksels, armen, benen en bikinilijn.
 
Werking Rio Salon Laser X60 scanner hair remover
Werkt door het sturen van een laserstraal naar de haarfollikel, met genoeg energy om de wortel te vernietigen, zonder het omliggende gebied aan te tasten. Dit proces staat bekend als fotothermolyse. 
Anders dan thuis gebruik IPL (Intense Pulse Light) zijn de resultaten van laser behandelingen permanent.
 
Uitleg Laser haarverwijdering
 
Lasers geven een intense lichtstraal welke is opgemaakt van een enkele golflengte of kleur.
 
Huid is in essentie transparant aan het light met een golflengte van 808 (nana meter), terwijl melanine bevattende structuren de laser energie van deze golflengte zal absorberen. 
 
Het is daarom mogelijk de haar follikel welke een concentratie van melanine bevat aan te vallen, zonder dat het omliggende gebied wordt aangetast. 
 
De lichtenergie welke door het melanine pigment wordt opgenomen resulteert in het snelle verwarmen van het haar follikel. 
 
Deze hitte vernietigd de cellen (papilla) welke verantwoordelijk is voor haargroei. Als adequate verhitting bereikt is, dan is de follikel permanent stil gezet, welke resulteert in permanente vermindering in haargroei. 
 
Opmerking: Dit is verschillend dan thuis IPL (Intense Pulse Light) welke iedere twee weken voortgezette behandeling vereist om terug groei van haren te voorkomen.
 
 
Product functies
 
· 3 behandelings wijzen, 1 voor behandeling van individuele haren, de andere scanned grotere gebieden waarbij tot 60 haren per seconden worden behandeld.
 
· Klinisch bewezen permanente haar vermindering door het vernietigen van haarwortels zonder het omliggende gebied aan te tasten.
 
· Geschikt voor gezichtshaar, benen, armen, oksels en bikinilijn.
 
· Goedgekeurd voor thuisgebruik
 
· Niet geschikt voor Afro-Caribbisch en donkere huid teint of grijs haar
 
Technische specificaties
 
· Product kleur: Créme en wit
 
· Box hoogte: 29 cm
 
· Box breedte: 24 cm
 
· Box diepte: 8,5 cm
 
· Class 1 product bevat class 3B laser
 
· 808nm scanning laser
 
· veiligheidssleutel voor extra veiligheid
 

Bezorgen RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

  • Verzendkosten
    Gratis

3-5 werkdagen

Bezorging 3-5 werkdagen

Betaalmogelijkheden RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

Beoordelingen van klanten over RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over RIO Salon Laser X60 Scanning Hair remover

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen 1
Beste meneer/mevrouw, Hoeveel flitsen zijn in Rio LAHC2 Salon Laser 20 en in Rio x60? is het voor ((permanente)) ontharing vanaf het eerste gebruik? of hoeveel behandelingen moeten zijn om de haartjesgroei te stoppen? Wat is het verschil tussen IPL en laser? welke is beter?Vraag van Eman Halim uit zwanenburg Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Hallo, Om dit goed te begrijpen, denk aan een regenboog, want daaruit valt te begrijpen dat het licht dat wij zien eigenlijk uit verschillende kleuren bestaat. Als je 1 kleur van de regenboog opwekt in een apparaat, dan heb je een laser. Wek je meer kleuren tegelijk op en filter je vervolgens de schadelijke kleuren eruit, dan is het een Flitslamp / IPL (Intense Pulsed Light). Werk je zonder gel en andere barrières, dan heet het LHE (is ook IPL). Varieer je de tijd van een flits met kleine pauzes binnen 1 flits, dan is het een VPL (is ook IPL). Doe je er dan ook nog een wisselstroom bij, dan heb je ELOS (ELectrical Optical Synergy - is IPL of Laser gecombineerd met electrische ontharing). Het komt hoe dan ook altijd op hetzelfde neer: de cellen die een haar kunnen maken moeten worden opgewarmd en samengekleefd door warmte. Deze warmte in de haarschacht en de wortel wordt opgewekt hetzij door electriciteit, hetzij door licht, of door een combinatie daarvan. De "beste techniek" is voor iedereen verschillend. Het is wel zo dat als iemand van het begin af aan de Laser neemt, dat er dan in totaal minder behandelingen nodig blijken dan wanneer een IPL of ELOS is gebruikt. Vooral bij mannen is meestal een Laser nodig om hardnekkige haren weg te krijgen, bijvoorbeeld de diepliggende haren tussen de schouderbladen onder de nek en op het borstbeen. De IPL en ELOS vinden de meeste mensen wel milder en minder pijnlijk. Dus daar is ook wat voor te zeggen. Die kunnen goed in het begin ingezet worden om eerst wat uit te dunnen. En daarna kan de Laser het afmaken. Bij lichtere haren dan asblond, of bij een donkere huid, kan het beter zijn om de Elosmethode te kiezen. Het is milder dan laser en toch nog effectief. De stroompuls doet het eigenlijke werk en die heeft nauwelijks met pigment te maken. Globaal gezegd: Bij dikke donkere haren op een lichte huid werken de meeste technieken wel goed. In principe kan zonder problemen overgestapt worden van het ene naar het andere apparaat. Het haar zal niet altijd onmiddelijk verwijderd worden, u heeft dus wel wat geduld nodig.De meeste mensen wachten 3-4 weken tussen de ene behandeling en de andere, om te zien welke haren uitgevallen zijn en of er eventueel nieuwe haargroei is. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen 1

30.320 beoordelingen klanten256 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl996.917 verstuurde producten