633.935 tevreden klanten

Remington Quartz lamp met 65,0000 flitsen, voor gezicht en lichaam, te gebruiken met IPL6000 & IPL6000F. Ontharingsapparaten SP-6000FQ/4414153100

Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

Aanbieding
€ 99,90
€ 89,00

Eigenschappen Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp


Je bent dol op je Remington i-Light Pro. Het laatste wat je dan ook wilt is dat een lamp ermee ophoudt. Onze hoogwaardige vervangende Quartz-lamp is zowel geschikt voor de i-Light Pro (IPL6000) als voor de i-Light Pro Face and Body (IPL6000F). Welk IPL-systeem je dus ook gebruikt, deze lamp is voor jou geschikt.

De vervangende lamp is ideaal als je toe bent aan een nieuwe lamp of de huidige wilt vervangen. De vervangende Quartz-lamp gaat maar liefst 65.000 flitsen mee en je hoeft niet je hele systeem te vervangen.

De vervangende Quartz-lamp is gemakkelijk in het gebruik en wordt geleverd met instructies voor het vervangen van de oude lamp. De Quartz-lamp moet worden gebruikt in combinatie met de speciale opzetstukken (voor lichaam en gezicht) die beide worden meegeleverd.

PROPULSE™ technologie

De PROPULSE™ technologie met een flitsfrequentie van 2 seconden en een Multifilts modus voor een continue beweging, in combinatie met het feit dat het grotere gebieden kan behandelen dan laser, is i-Light Pro Face & Body één van de snelste IPL-systemen.

Behandelkop voor het gezicht

De behandelkop voor het gezicht is perfect om de gevoelige gezichtshuid (alleen voor vrouwen, onder de jukbeenderen) te behandelen. Deze is uitgerust met volledig afgesloten ventilatie-openingen om de lekkage van licht te voorkomen en een lagere flitsfrequentie van 4 seconden. Daarnaast houdt het koelsysteem de temperatuur op een lager niveau voor een comfortabele behandeling.

Specificaties:

· Quartz lamp met 65,0000 flitsen

· Quartz opzetstuk voor het gezicht

· Quartz opzetstuk voor het lichaam

· Te gebruiken in combinatie met IPL6000 & IPL6000F

Voor gebruik op het gezicht - alleen bij vrouwen onder het jukbeenBezorgen Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad10 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

Beoordelingen van klanten over Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Remington i-LIGHT Pro SP6000FQ IPL vervangende lamp

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.927 beoordelingen klanten256 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.018.785 verstuurde producten