622.736 tevreden klanten

Uitverkoop
Reebok Uitgerust met beschermkappen en een stevige stalen 60mm buisconstructie. 20 trainingsprogramma's. Inductieweerstand met 75 stappen van 5 watt (25-400 watt). Gewicht vliegwiel: 10kg. Instelling weerstand: elektronisch verstelbaar. Crosstrainers RVTT-10711WH

Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

Semi-professioneelinfo
Uitverkoop
€ 1.399,00
€ 1.329,05

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

 • Verzendkosten
  Gratis

Eigenschappen Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

 
Train volledig interactief op deze crosstrainer met multimedia-aansluiting

Door de gratis app 'Run On Earth' te downloaden kunt u op deze crosstrainer een virtuele tocht door iedere willekeurige plaats op de wereld maken. Ren bijvoorbeeld langs de Eiffeltoren in Parijs of door de straten van San Francisco! Door middel van de Bluetooth-aansluiting kunt u uw Apple iOS of Android OS koppelen aan het lcd-scherm. De Reebok Titanium TXF3.0 frontwheel crosstrainer beschikt tevens over 75 weerstandsniveaus die met de ergometer in te stellen zijn (25-400 watt). Voor een andere training kunt u een keuze maken uit maar liefst 20 verschillende trainingsprogramma's.


Weergave lcd-scherm en trainingen


Omdat deze crosstrainer een voorwielaandrijving heeft, maakt deze een grotere armbeweging mogelijk voor een intensievere work-out. Het is mogelijk om te sporten met een lage of hoge impact, wat betekent dat het fitnesstoestel voor zowel beginners als gevorderden geschikt is. Tijdens het trainen worden de trainingsgegevens op het lcd-scherm van de Titanium TXF3.0 Crosstrainer weergegeven. Zo bent u altijd op de hoogte van de snelheid, tijd, hartslag, weerstand (watt), afstand, RPM en het calorieverbruik. Door een van de 20 programma's te kiezen kunt u volledig op uw eigen niveau trainen.Overige informatie

· Uitgerust met beschermkappen en een stevige stalen 60mm buisconstructie
· 20 trainingsprogramma's: 11 voorgeprogrammeerd, 3 limietprogramma's (afstand, tijd en calorieverbruik), 1 wattgestuurd programma, 1 herstelprogramma, 1 handmatig programma, 1 manueel programma, 1 hartslaggestuurd programma en een fitnesstest
· Inductieweerstand met 75 stappen van 5 watt (25-400 watt)
· Manueel verstelbare voetpedalen
· Maximaal gebruikersgewicht: 140 kg


Kenmerken

· Plaats vliegwiel: voorkant
· Gewicht vliegwiel: 10kg
· Instelling weerstand: elektronisch verstelbaar
· Remsysteem: elektromagneet
· Afmetingen: 166×62×168 cm
· Slaglengte: 42 cm
· Aantal weerstandsniveaus: 75
· Aantal trainingsprogramma's:   20
· Ergometer  
· Hartslagmeting: in handgrip borstbandaansluiting
· Maximale weerstand: 25 – 400 W
· Verstelbare pedalen


Trainingswaarden

· Tijd  
· Afstand  
· Snelheid  
· Calorieverbruik  
· Hartslag  


Display

· Type display: lcd
· Backlight  
 

Overige eigenschappen

· Bidonhouder  
· Transportwielen  
· Antislippedalen  
· Aansluiting voor: iPhone, Bluetooth, mp3, Android smartphone
· Multimedia-aansluiting

Andere producten gerelateerd aan Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

Bezorgen Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

Beoordelingen van klanten over Reebok Titanium TXF3.0 Crosstrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

30.320 beoordelingen klanten229 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl996.917 verstuurde producten