642.166 tevreden klanten

Reebok 8 weerstandniveaus. Maximum gebruikersgewicht: 110kg. LCD: 5'5 verlicht. Ingebouwde sensor voor hartslagmeter. Crosstrainers RVON-10111BK

Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

Nummer 9 van de meest verkochte Crosstrainers
Aanbieding
€ 549,00
€ 470,57

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer


De GX40 Cross Trainer biedt een ultra-vloeiende bewegingen met de 7 kg vliegwiel dat een totale traagheid gewicht van 22.6kg biedt. Met 8 niveaus heeft uw training nog nooit zo eenvoudig geweest! Het verlichte display kunt u controleren uw tijd, afstand, hartslag of zien hoe dicht je bij het ??branden van uw doelgroep aantal calorieën.


Crosstrainers bieden de perfecte balans van alle cardio-apparatuur door het aanbieden van een lage impact workout voor een geweldige methode van het verliezen van gewicht, verbeteren van de algemene en cardiovasculaire conditie te bereiken.
Specificaties

·  Maximum gebruikersgewicht: 110kg

·  8 weerstandniveaus

·  Vliegwiel: 7kg

·  Ingebouwde sensor voor hartslagmeter

·  LCD: 5´5 verlicht

·  Zadel is verstelbaar, zowel horizontaal en verticaal

·  Verstelbare pedalen

·  Gewicht: 55,3kg

·  Met wieltjes voor vervoer

Andere producten gerelateerd aan Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

Bezorgen Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

Beoordelingen van klanten over Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Reebok One GX40 Zwart Crosstrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.