633.935 tevreden klanten

Reebok Gegoten staal bekleed met neopreen. Het proportionele stalen handvat zorgt voor een goede grip. Halters RSWT-11150

Eigenschappen Reebok Gietstalen Halter - 15kg


Krachttraining is een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, de spiermassa te verhogen en calorieën op een efficiënter manier te verbranden. Halters zijn een essentieel onderdeel van alle krachttraining apparatuur.

De Reebok halters zijn verkrijgbaar in een gewichtsrange van 5-50 kg, waardoor ze ideaal zijn voor progressieve training; je kunt voor een hoger gewicht kiezen naarmate je je kracht ontwikkelt. Het handvat van getrokken staal zorgt voor een goede grip, terwijl de zeshoekige vorm voorkomt dat de dumbbells rollen tijdens de training.

Door hun sterke en robuste ontwerp zijn de gietstalen halters van Reebok zeer resistent. De coating van neopreen vermindert geluids en voorkomt schade aan de vloer en slijtage van de gewichten tijdens het gebruik. Voor de zwaardere sessies wordt gebruik van een platform aanbevolen (apart verkrijgbaar).


Eigenschappen

 • Reebok gietstalen halter 15kg

 • Halters van gegoten met een neopreen coating

 • Zwarte stalen handgreep

 • Zeshoekige vorm om rollen te voorkomen

 • Gewichtsrange van 5-50 kg beschikbaar

Bezorgen Reebok Gietstalen Halter - 15kg

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Reebok Gietstalen Halter - 15kg

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Reebok Gietstalen Halter - 15kg

Beoordelingen van klanten over Reebok Gietstalen Halter - 15kg

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Reebok Gietstalen Halter - 15kg

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.927 beoordelingen klanten162 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.018.785 verstuurde producten