621.474 tevreden klanten

Uitverkoop
Reebok Heeft een quick-release sluiting waarmee de halterschijven snel vastgezet kunnen worden. Olympische halterstangen RSWT-14110

Eigenschappen Reebok 7ft Olympische Halterstang


Deze verchroomde halterstang van Reebok heeft een quick-release sluiting waarmee de halterschijven snel vastgezet kunnen worden. Hierdoor kun je snel de halterschijven verwisselen. De halterstang is geschikt voor schijven met een diameter van 50 mm. De halterstang heeft een anti-slip grip voor een zo comfortabel mogelijk en veilig gebruik.


Eigenschappen

 • Lengte: 7ft
 • Diameter: 50 mm

Andere producten gerelateerd aan Reebok 7ft Olympische Halterstang

Bezorgen Reebok 7ft Olympische Halterstang

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid1e Week van FebruariBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Februari binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

1e Week van Februari

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Februari binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Reebok 7ft Olympische Halterstang

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Reebok 7ft Olympische Halterstang

Beoordelingen van klanten over Reebok 7ft Olympische Halterstang

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Reebok 7ft Olympische Halterstang

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.252 beoordelingen klanten101 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl993.989 verstuurde producten