607.143 tevreden klanten

Kerst
PurePharma Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van elke voeding. Gezondheid van de gewrichten PurePharma O3

PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Nummer 2 van de meest verkochte Gezondheid van de gewrichten
Toppers
€ 32,50

Eigenschappen PurePharma Omega O3 - 120 capsules


Ultra zuivere visolie

 • Natuurlijke Triglyceriden
 • Gemaakt van ansjovis en sardines
 • Zuiverste kwaliteit
 • Geen verontreinigingen , geen kunstmatige toevoegingen
 • Elke partij is getest door een onafhankelijk laboratorium ( IFOS )
 • Beloond met 5 van de 5 sterren door IFOS
 • Gegarandeerd min . 74 % TG Omega3's
 • 1250mg EPA + DHA 500mg / 3 capsules!
 • De voorkeur van atleten


2000 mg Omega-3 in 3 capsules

Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van elke voeding. Slechts één dagdosering van onze capsules, met natuurlijke citroensmaak, levert ondersteuning voor zelfs de meest veeleisende gebruiker. PurePharma O3 heeft een krachtige 74 % natuurlijke triglyceride formulering.

Elke partij PurePharma visolie wordt getest door gecertificeerde en geaccrediteerde referentielaboratorium partners (IFOS) om de hoogste zuiverheid, veiligheid, netheid, concentratie en stabiliteit te waarborgen.


Zorg voor je lichaam en geest

 • Goed voor het hart: EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de hersenen: DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de ogen: DHA helpt het gezichtsvermogen normaal te houden. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de bloeddruk: DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA.


Wij tillen visolie naar het volgende niveau

 • Natuurlijke triglyceriden: Elke capsule bevat minimaal 74% omega-3 vetzuren in de best absorbeerbare natuurlijke triglyceride vorm.
 • Farmaceutische kwaliteit: PurePharma Omega - 3 is tweemaal moleculair gedistilleerd en koud gefiltreerd om een buitengewone zuiverheid te waarborgen.
 • Ultra vers gegarandeerd: Van het vangen van de vis, het produceren en verfijnen van de visolie tot de verwerking in capsules, controleren wij de temperatuur, zuurstof en blootstelling aan licht om de meest verse kwaliteit te verzekeren.
 • 5 sterren IFOS & IFIT: Alle PurePharma producten zijn gecertificeerd en getest op zuiverheid en versheid door de onafhankelijke laboratoria IFOS en IFIT en zijn bekroond met 5 van de 5 sterren.
 • Kleine diepzeevissen: Door alleen gebruik te maken van verse, wild gevangen ansjovis en sardines, garanderen wij de zuiverste en meest geconcentreerde visolie.
 • 5:2 EPA : DHA ratio: Onze 5:2 verhouding EPA / DHA is ontworpen om de absorptie te optimaliseren en om te zorgen voor de juiste mix van Omega - 3 -vetzuren bij zowel lage als hoge doseringen.


Wetenschappelijk bewezen

Bij PurePharma ontwikkelen we alleen supplementen met ingrediënten waar een groot draagvlak van wetenschappelijk onderzoek voor is en we bieden je daarnaast de absolute zekerheid dat onze producten voordelig en van zeer hoge kwaliteit zijn.

Ons team van experts is continu op de hoogte van het meest actuele wetenschappelijk onderzoek en onze productiemethodes zijn gebaseerd op een never ending product cycle; dit zorgt er voor dat alle supplementen voortdurend worden bijgewerkt en worden doorontwikkeld volgens de meest actuele onderzoeken.


Zeker van duurzaamheid met onze vissers

 • O3 is afkomstig van verse, wild gevangen ansjovis en sardines.
 • Bijvangst wordt voorkomen door het gebruik van speciale netten.
 • 100% van de grondstof wordt gebruikt.
 • Afvalbeleid.
 • Traceerbaarheid en kwaliteitsborging


Wat is visolie?

Visolie is afkomstig van vis. Vis is rijk aan twee specifieke groepen lange keten, meervoudig onverzadigde vetzuren ( omega-3 ) ​​bekend als EPA ( eicosapentaeenzuur ) en DHA ( docosahexaeenzuur). Deze twee omega - 3 vetzuren zorgen hoofdzakelijk voor de gunstige effecten van visolie.


Gebruik

Neem drie capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd, of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener of apotheker.

Het beste is om uw visolie in te nemen bij de maaltijd. U kunt er voor kiezen om uw dagelijkse dosering in één keer in te nemen, of om deze te verdelen over de dag. Om de absorptie te bevorderen, wordt aanbevolen visolie tijdens de maaltijd in te nemen.

De algemeen aanbevolen hoeveelheid is circa 2-4 gram EPA en DHA (gecombineerd) per dag. Bij voorkeur verkregen uit natuurlijke bron, zoals wild gevangen vis. Bij beperkte inname hiervan, kunt u supplementen gebruiken om de juiste dosering binnen te krijgen.


Hoe kan ik visolie het beste bewaren?

Bewaar visolie op een koele, donkere plaats (bij voorkeur in de koelkast) . Dit is vooral belangrijk als de pillen geen donkere capsule coating hebben en / of in een doorzichtige pot zitten. Visolie reageert op licht en warmte en kan bederven. Bedorven visolie , te herkennen aan de geur en smaak, moet onmiddellijk worden weggegooid.


Inhoud

PurePharma Omega O3 - 120 capsules


Ingredienten

Visolieconcentraat (ansjovis- en sardineolie [vis]), rundergelatine , citroenolie, kleurstof: karamel, bevochtigingsmiddel: glycerol, water, antioxidant: tocoferolrijk extract.


Toelichting overige ingrediënten

Gelatine: Elke PurePharma O3 capsule wordt ingekapseld in rundergelatine.

Glycerol: Zorgt ervoor dat de gelatine flexibel blijft en voorkomt het breken van de capsules.

Gezuiverd water: Een kleine hoeveelheid gezuiverd water blijft in de capsulewand achter.

Karamelkleurstof: Om schadelijke blootstelling aan licht van de visolie te voorkomen, wordt de gelatinecapsule gekleurd met minder dan 0,02 g caramel.

Citroenolie: Natuurlijke citroenolie, gewonnen uit de schil van citroenen, wordt toegevoegd aan de visolie om de versheid en smaak te behouden

Gemengde tocoferolen: Gemengde tocoferolen, onttrokken uit een natuurlijke bron worden toegevoegd aan de visolie om oxidatie te voorkomen en de versheid te behouden.


Voedingswaarde informatie

Per portie: 3 Capsules
Porties per verpakking: 40
  3 capsules
Visolie 2700 mg*
Complete Omega-3 vetzuren 2000 mg*
EPA (Eicosapentaenoisch zuur) 1250 mg*
DHA (Docosahexaeenzuur) 500 mg*
Andere Omega-3s 250 mg*
Referentie-inname van een gemiddelde colwassene (8400 kJ / 2000 Kcal)
* Referentie-inname niet vastgesteld


Waarschuwingen

Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Consult your physician before using this product if you are pregnant, diabetic, allergic to iodine, using blood thinners or anticipate surgery. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

Bezorgen PurePharma Omega O3 - 120 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

3-5 werkdagen

Bezorging 3-5 werkdagen

Betaalmogelijkheden PurePharma Omega O3 - 120 capsules

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • PurePharma
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • PurePharma garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Beoordelingen van klanten over PurePharma Omega O3 - 120 capsules

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.769 beoordelingen klanten275 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl968.986 verstuurde producten